Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Leangkollen

Mat og drikke

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00  eller via epost q.leangkollen@choice.no

Vi vet at for at du skal lykkes med den gode konferansen så trenger dere gode pauser fylt med god mat og drikke. Derfor strekker vi oss så langt som mulig for å tilfredstille dine ønsker for en god konferanse.

Lunsj og middag

Vår kreative kjøkken- og restaurantsjef Tore Carlsson Sægrov er opptatt av å bruke sesongens råvarer. Vår velkjente lunsj er dagens høydepunkt for våre gjester, og til middag serverer han en utsøkt 3-retters middag. Ute etter noe ekstra? Velg fra en av våre nydelige festmenyer eller la oss dekke opp til tapas-, skalldyr- eller grillbuffet. Valget er ditt.

Quality Breaks akkurat for deg

Alle konferanser og møter er forskjellige og har forskjellige behov. Dette vet vi, og skreddersyr derfor ditt opplegg for akkurat deg og din bedrift. Vi har kaffe/te og hel frukt stående fremme hele dagen, og serverer hjemmelaget bakst til alle konferansegjester på ettermiddagen. Om dere ønsker å fylle på med litt mere mat, kan dere velge fra vår pausemat meny som du kan laste ned øverst på denne siden. 

Soft-is og popcorn

Man blir aldri for voksen til  å like soft-is og popcorn. Alle våre konferansegjester har anledning til å lage sin egen soft is og kose seg med popcorn.

1.913.149.030 22