Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og god service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

Hotellets konferanseavdeling har 17 møterom, 10 grupperom og et frittstående eksklusivt møterom som dekker behovet for en hver type konferanse

Utstyr

Alle lokaler er utstyrt med det dere trenger av teknisk utstyr. Har dere behov for utstyr utover hva som er standard i lokalene våre så skal vi gjøre så godt vi kan for å imøtekomme deres behov. Alle deltagere på konferanser hos oss har selvfølgelig fri tilgang til internett. Ta gjerne kontakt med oss for informasjon om hva slags tekniske fasiliteter våre møterom har og fortell oss om dine behov.

Kapasitet

Nadan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Torungen

100 personer

Holmengrå og Ryvingen

80 personer

Sletringen og Store Torungen

60 personer

Færder, Ryvingen, Holmengrå, Steilene og Lindesnes

40 personer

Lille Torungen og Halten

30 personer

Tvistein, Fruholmen og Skomvær

16 personer

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, informasjon eller forespørsel på telefon +47 66 76 70 00 eller på epost q.leangkollen@choice.no

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK