Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Klubben Tønsberg ,  Norge

Se alle hotell i Tønsberg, Norge

Quality Hotel Klubben

Tønsberg,  Norge

Quality Hotel™ Klubben i Tønsberg ligger sentralt på bryggekanten. Hotellet kan tilby alt fra store og små konferanser til showpakker med underholdning og middag. Med sine 12 000 kvm egnet hotellet seg til alt fra familieopphold til bedriftsreiser.

Quality Hotel Klubben 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Klubben

Et av Norges største kurs- og konferansehotell.

For alle anledninger

Quality Hotel Klubben er et mangfoldig kurs og konferansehotell, med møterom og restauranter for enhver smak. Vårt største lokale rommer 635 personer. Hos oss kan dere finne nye og funksjonable møterom, samt få historikk og en unik stemning i for eksempel Klubben Hall eller vår eminente Ballsal. Quality Hotel Klubben har plass til det du kan tenke deg, fra små intime selskaper og brylluper, til konferanser og messer med flere hundre deltagere. Vi skal gjøre deres opphold så enkelt og behagelig som mulig, slik at dere ønsker å komme igjen og igjen.

Stab

Vår imøtekommende stab sørger for en personlig og hyggelig ramme rundt ditt arrangement. Vi sørger for at eventuelle problemer løses før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Klubben Hall er hotellets storstue (tidligere bankettsal). Lokalet er nyoppusset i 2009 og fremstår lyst og tiltalende med flotte lyskroner som gir et ærverdig preg på deres arrangement. Her kan vi også ha kurs og banketter for 70-90 personer siden salen kan deles i to. Alle våre lokaler er fleksible og kan tilpasses dine ønsker og behov.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel.
Telefon: +47 33 35 97 00
E-post: q.klubben@choice.no

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.