Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Galaxen

Mat og drikke

Bestille konferanse

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller en forespørsel.
Telefon +46 243 216124 
E-post: ann-britt.hakansson@choice.se

Vi vet kanskje best av alle hvor slitsomme konferanser kan være, derfor blir pausene, og hyggen som kommer etterpå ekstra viktig.

Påfyll

Etter en lang dag, kan det være helt nødvendig med litt påfyll. Derfor har vi fokus på gode og spennende matretter. 

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vår Quality Breaks. Dette innebærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

Konferansemenyer

Vi på Qaulity Hotel Galaxen tilbyr konferansemenyer basert på sesongens råvarer. Velg mellom ferdige menyer eller sitt ned med vår kjøkkensjef og komponerer sammen en unik smaksopplevelse. Vi kan skreddersy alt fra mat til underholdning og dekorasjon. Vi hjelper til med å skape en ramme og den perfekte stemning for ditt arrangement. Kontakt oss for mer informasjon og menyforslag.

.

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK