Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Borlänge, Sverige

Quality Hotel Galaxen

Borlänge,  Sverige

Quality Hotel Galaxen er et moderne hotell sentralt i Borlänge i hjertet av Dalarna. Hotellet har stor konferanseavdeling, hjemmekoselig restaurant og bredt underholdningstilbud. Hotellet egner seg godt til både privat- og bedriftsreise.

Quality Hotel Galaxen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Galaxen

På Quality Hotel Galaxen finnes noe for enhver smak. Her kan du velge blant både dagens lunsj, gallamiddag og dansekvelder med danseband.

Restaurant Mathörnan

Restaurant Mathörnan er hotellets lyse og innbydende restaurant hvor du finner hotellets frokostbuffét. Her kan du også innta dagens rett som serveres mandag til fredag.

SportsBar Galaxen

Hotellets SportsBar Galaxen er mer enn bare en sportsbar. Her kan du nyte forretningslunsj på dagtid og slappe av med middag og sportssendinger på kveldstid. Sportsbaren serverer alt fra småretter til a la carte og kveldens husmannskost. 

Stora Björn

Stora Björn er både hotellets og områdets mest populære dansegulv. Her arrangeres også gallamiddager. Velg mellom ferdige menyer, eller sitt ned med vår kjøkkensjef og sett sammen en egen og unik smaksopplevelse. Vi kan skreddersy alt fra mat til underholdning og dekor, og hjelper deg å legge til rette for den riktige stemningen til ditt arrangement.

Polaris

Vår relaxavdeling Polaris ligger i hotellets øverste etasje, med flott utsikt over Borlänge. Her finnes felles badstu for kvinner og menn, boblebad og treningsrom. I treningsrommet finner du tredemølle, romaskin og en sykkel med innebygd datamaskin, som gjør at du kan velge å "delta" i Tour de France. Naturligvis kan du også bare slappe av i våre komfortable lenestoler. Håndklær er inkludert.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.00 - 13.30

Restaurant

Mandag - lørdag: 18.00 - 23.00
Kjøkkenet stenger 22.00

Lobbybar

Mandag - søndag: 06.00 - 01.00

Relax og trening

Mandag - søndag: 06.00 - 21.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Booking

Ta gjerne kontakt med oss for booking:
Dagtid: +46 02 43 21 61 61 
Kveldstid: +46 02 4321 61 65.

Bli medlem

Bli medlem i SportsBar Galaxen, kontakt Helen Östergren på helen.ostergren@choice.se.

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK