Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Under en lang konferansedag trenger man energipåfyll. Et Quality Hotel Break, rett og slett. For ikke å snakke om en god lunsj og herlig middag.

Quality Breaks

Vi vet at en konferanse kan være krevende og tar hensyn til dette med vår Quality Hotel Breaks. Dette innbærer tilgang på kaffe, te, frukt, popcorn og softis hele dagen for alle våre konferansegjester. En perfekt mulighet til å hente litt ekstra energi når man trenger det som mest.

In Between

I vår restaurant In Between serverer vi en herlig frokostbuffét til våre overnattende gjester. Her finnes frokost for enhver smak, uansett om du foretrekker egg og bacon, brødmat eller en tallerken frisk frukt. Her serverer vi også lunsj og middager til grupper som har forhåndsbestilt, for eksempel i forbindelse med konferanse og/eller overnatting. For at vi skal kunne sørge for den beste kvaliteten på maten og for at dere skal slippe å bruke tid på å stå i kø, serveres våre lunsjer på tallerkener. På kveldstid tilpasser vi meny og servering til hva deres gruppe trenger. Kontakt oss gjerne for forespørsler!

Bestill konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål på +46 8 705 70 00 eller via sales.friends@choice.se.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK