Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel™ Friends

Konferanselokaler

Konferansekapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Store Eventsalen

1800 personer

Lille Eventsalen

470 personer

Camp Nou

90 personer

San Siro

70 personer

Yankee Stadium

60 personer

Wembley Stadium og Old Trafford

45 personer/rum

Stamford Bridge og Madison Square Garden

25 personer/rum

Santiago Bernabéu og Store suiten (25. etasje)

16 personer (styrerom)

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon och spørsmål på 
+46 8 705 70 00 eller via conference.friends@choice.se

Leter dere etter konferanserom for styremøte eller eventsal for årets kick-off? Hos oss er ingen møter  for store eller for små, og våre anlegg er fullt tilpasset dine behov og ønsker.

Konferanseetasjen

5. etasje på hotellet er vår konferanse etasje med 8 konferanserom der det største tar 90 personer. Ved behov for mindre grupperrom kan losjene på Friends Arena brukes. De ligger i samme etasje og har direkte tilgang fra hotellet inn på arenaen.

Litt Eventsalen

Vår lille Eventrom er 413 kvadratmeter og tar opp til 470 gjester. Det kan deles i to mindre deler hvis ønskelig. Takhøyden på 5 meter gir en nydelig romfølelse til salen.

Store Eventsalen

Udelt er den Store Eventsalen 2000 kvm, med 8 meter under taket og plass til opptil 1800 personer. Bevegelige murvegger gjør at lokalet enkelt kan deles og skape fem mindre og mer intime lokaler. Tilgang fra utsiden gjør det enkelt å kjøre inn i for eksempel biler og båter i forkant av en utstilling.

Friends Arenas losjer

Ved behov for mindre grupperom, kan losjene på Friends Arena leies. De ligger i samme etasje som konferanseavdelingen, og har direkte adgang fra hotellet inn i arenaen.

Plantegning

1.913.149.030 25