Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Leter dere etter konferanserom for styremøte eller eventsal for årets kick-off? Hos oss er ingen møter  for store eller for små, og våre anlegg er fullt tilpasset dine behov og ønsker.

Konferanseetasjen

I hotellets femte etasje ligger konferanseavdelingen med 11 rom. Det største, O2, er 413 kvadratmeter stort, og kan ta imot 470 personer i kinooppsett. Den kan også deles i to mindre deler. Takhøyden på fem meter gir en herlig romfølelse. I konferanseloungen er det mulighet til å sette opp til mingling.

Eventsalen

Eventsalen vår er 2000 kvm, med 8 meter under taket og plass til opptil 1800 personer. Bevegelige murvegger gjør at lokalet enkelt kan deles og skape fem mindre og mer intime lokaler. Tilgang fra utsiden gjør det enkelt å kjøre inn i for eksempel biler og båter i forkant av en utstilling.

Stor suite med møtemuligheter

I 25. etasje ligger vår store suite som har et møterom med plass til 16 personer. Om du booker denne, har du også to soverom, tre bad, en loungedel med sofaer og en helt fantastisk utsikt over Stockholm og omegn.

Friends Arenas losjer

Ved behov for mindre grupperom, kan losjene på Friends Arena leies. De ligger i samme etasje som konferanseavdelingen, og har direkte adgang fra hotellet inn i arenaen.

Last ned

Konferansekapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten i våre konferanselokaler.

Store Eventsalen

1800 personer

Lille Eventsalen

470 personer

Camp Nou

90 personer

San Siro

70 personer

Yankee Stadium

60 personer

Wembley Stadium og Old Trafford

45 personer/rum

Stamford Bridge og Madison Square Garden

25 personer/rum

Santiago Bernabéu

16 personer (styrerom)

Store suiten (25. etasje)

10 personer (styrerom)

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon och spørsmål på 
+46 8 705 70 00 eller via sales.friends@choice.se.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK