Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Quality Hotel Friends

Solna,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Friends - eventhotellet for de store øyeblikkene! Inntil Friends Arena og Mall of Scandinavia ordner vi møter og events i alle former og for alle anledninger.

Quality Hotel Friends 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends er event-hotellet for de store øyeblikkene. Vi kan arrangere events for opptil 65.000 gjester.

Event-teamet

Når du bestiller ditt arrangement på Quality Hotel Friends, får du ikke bare fleksible rom og den nyeste teknologien. Du får også ditt eget event-team med erfaring fra å prosjektlede eventer, både i våre store selskapslokaler og inne i Friends Arena. Event-teamet skreddersyr eventet til dine spesifikke behov og hjelper deg med å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra mat og drikke til dekorasjon og underholdning.

Eventsalen

Med et samlet areal på 2000 kvadratmeter og kapasitet for opptil 1800 mennesker; gjør at våre store selskapslokaler passer til fra motevisninger og utstillinger til konferanser og banketter. Bevegelige murvegger gjør at rommet kan enkelt deles av å skape flere mer intime omgivelser

Eventsalen er utstyrt med all den teknologien du kan drømme om. Ta kontakt med oss ​​for å finne ut mer om hvilke muligheter som finnes i våre lokaler.

Friends Arena

Quality Hotel Friends er koblet med nasjonalarenaen Friends Arena som rommer 65.000 gjester. Når du bestiller din konferanse til Friends Arena eller til vår Eventsal, vil du gå gjennom vår konferanseetasje inn til selve arenaen.

Balkongen

Av og til kan et møte mellom to mennesker kan være en stor begivenhet. I restauranten Brasserie X i 25. etasje, finnes vår balkong med plass til bare to personer. Du sitter ovenfor de andre gjestene i restauranten så balkongen er tilbaketrukket og privat, men du likevel føle atmosfæren fra restauranten. Perfekt hvis du planlegger å fri til din kjære, feire en bryllupsdag, å ha forretnngsmiddag med partneren din eller bare ønsker å gjøre noe spesielt for noen.

Eventkapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten til våre eventlokaler

Eventsalen

Langbord 1800 personer
Runde bord 1250 personer
Mingle 1800 personer

O2

Langbord 300 personer
Runde bord 290 personer
Mingle 510 personer

In Between

Hele restauranten 375 personer
Chambre Séparée 16 personer

Bar X

100 personer

Balkongen

2 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon och spørsmål på 
+46 8 705 70 00 eller via sales.friends@choice.se.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK