Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Ekoxen Linköping ,  Sverige

Se alle hotell i Linkøping, Sverige

Quality Hotel Ekoxen

Linköping,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen er et moderne konferansehotell vakkert beliggende i sentrum av Linkøping. Med Linkøpings vakreste park, Trädgårdsföreningen, som nærmeste nabo og gangavstand til byens varierte kulturtilbud er du garantert et hyggelig opphold.

Quality Hotel Ekoxen 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Ekoxen

Quality Hotel Ekoxen er et konferanse- og forretningshotell med god beliggenhet. Vårt mål er å skape det perfekte miljøet for energi og nye ideer. Som gjest hos oss kan du være sikker på at møter, kurs og konferanser går som smurt.

Quality Meeting Advisor hjelper deg til suksess!

For at deres arrangement skal bli så bra som mulig tildeles dere allerede ved bestilling en QMA = Quality Meeting Advisor. En prosjektleder som ut fra deres behov og ønsker skreddersyr det perfekte arrangementet sammen med dere. Prosjektlederen er også på plass i løpet av arrangementet for å gå gjennom agenda, teknisk og sørge for å hjelpe til med ønskemål som dukker opp i løpet av dagen.

Konferanselokaler

Møtebehov varierer og vi er alltid opptatt av at dere får rett lokale til rett arrangement. Vi tilbyr 18 fleksible konferanselokaler og møterom som kan ta i mot opptil 300 personer. Med et flertall mindre lokaler passer vi perfekt for dagens salgsmøte, eller månedens styremøte. Våre større lokaler og mingleområder passer utmerket til for eksempel utstilling og arrangement.

Mulighetene er mange! Les mer om alle våre konferanselokaler her.

Mat & drikke

For at kreativiteten skal være på topp gjennom hele konferansen kreves ny energi i form av god mat og mange småpauser!

Hos oss som konferansegjest har dere alltid tilgang til kaffe, te, frukt og det beste av alt - popkorn og softis. Å kunne toppe softisen med det du vil er gøy uansett alder! Les mer om mat og drikke her.

Event

På Quality Hotel Ekoxen kan du arrangere alt fra bryllup, kickoff, julebord lanseringskampanjer til mindre messer. Vi har eventlokaler for alle anledninger.

Aktiviteter

Vi hjelper deg med å komplementere konferanseopplevelsen med spennende aktiviteter om det skulle være ønske om det. Vi kan hjelpe med alt fra synkronsvømming til racerbilkjøring. Eller bare en piknik i parken som en pause i den lange dagen. Vi pakker piknikkurven din, og låner ut tepper dere kan sitte på. Teambuilding, konkurranse eller eventyr, It`s taken care of.

Miljø

Vi jobber med retningslinjer for miljø (ISO 14001), kvalitet, sikkerhet og brann i henhold til Nordic Choice sikkerhetsstandarder - alt for at gjester og personale skal være trygge.

Bestill konferanse 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsel 
på +46 13 25 26 16,
via malin.klaar@choice.se 
eller lena.hagstrom@choice.se

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.