Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Edvard Grieg Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Quality Hotel Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt du trenger i Bergen finner du på Quality Hotel™ Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Bergen Lufthavn Flesland og ca. 15 min fra sentrum. På konferanse, forretningsreise eller familieferie? Denne nye klassikeren har utsikten, interiøret og stemningen!

Quality Hotel Edvard Grieg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Edvard Grieg

Vår nye konferanseavdeling er tuftet på prinsippet "ja takk, begge deler". Med det mener vi at om du vil ha stort møterom med utsikt, så får du akkurat det.

Med vår nye konferanseavdeling over to plan, en trollsal på 1080 kvadratmeter og et helt univers inspirert av vår navnefar Edvard Grieg, har hotellet på Sandsli blitt et møtemekka. Midt mellom Bergen sentrum, flyplassen på Flesland og alle de store bedriftene i Bergen, tilbyr vi nå møtelokaler og andre fasiliteter for alle anledninger.

We got it!

Flere av våre møterom ligger plassert rett ut mot skogen og Fana Golf, og der har du store, herlige glassflater å hente lys og inspirasjon fra. Om du heller vil sitte litt mer privat, har vi en egen møtehallseksjon for det. Om du vil bruke halve dagen i fellesområder og deretter dele av i tre mindre grupperom, ja, da fikser vi det også. Om du vil ha alle 1080 deltagerne samlet i ett lokale, og deretter spre dem ut i 20? Ja, da fikser vi det!

Utstyr

Alle våre møterom har naturligvis det siste innenfor teknisk oppsett. Mange av møterommene har store (enorme, faktisk) flatskjermer, mens andre har prosjektorer. Penn og papir finner du også.

Mingleområdet

I begge etasjene er det store og åpne mingleområder, som gjør at å la alle strekke på beina samtidig er en enkel sak. Her finner du også popcorn og softis, sofagrupper, arbeidsbord, stor terrasse - og Bar X troner i midten.

 

Kapasitet

Nedenfor kan man se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Troldsalen

1080 personer

Nina/Anitra/Alexandra

315 personer

Griegsalen

300 personer

Ibsen/Bjørnson

150 personer

18 møterom

14 - 63 personer

Bestille konferanse

Ring oss på +47 55 98 00 00 eller epost conference.q.bergen@choice.no

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.