Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Boden, Sverige

Quality Hotel Bodensia

Boden,  Sverige

Quality Hotel Bodensia er et moderne konferansehotell i hjertet av Boden med seks fleksible konferanserom, egen restaurant, og relaxavdeling på toppen av hotellet. Et hyggelig hotell som passer like bra til effektive møter som til herlige weekends.

Quality Hotel Bodensia 3 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Bodensia

PÅ Quality Hotel Bodensia kan du nyte en god matbit i trivelig selskap. Gå heller ikke glipp av vår relaxavdeling på toppen av hotellet.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid. Vi er stolte av å presentere en velsmakende frokostbuffet med et utvalg økologiske produkter.

Lunsj

I tillegg til den populære husmannskosten som serveres under lunsjen, har vi den nordlandske spesialiteten Pitepalten, ukens suppe, vegetariske alternativ, nybakt brød, samt en stor salatbuffet. I prisen inngår drikke til måltidet, kaffe og kaker. Onsdager og fredager har vi til og med dessert.

Spesialkost

Er du matallergiker eller har du en spesiell diett? Vi er veldig opptatt av at du skal ha best mulig matopplevelse hos oss. Kontakt oss når du ankommer, så gjør vårt personale det vi kan for å oppfylle dine ønsker og behov.

Grupper og større selskap

For at vi skal kunne levere mat av høyeste kvalitet, ber vi om at om man er over åtte personer, forhåndsbestiller maten.

Lobbybar

Hotellet har en lobbybar med god stemning og mange alternativer. Den selvsagte møteplassen.

Relax

To nye etasjer på toppen av hotellet står ferdige og ønsker hotellgjester og andre selskap velkommen. Relaxavdelingen har fem badstuer, samlige med vidunderlig utsikt over Boden-området

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 08.00 - 10.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.00 - 13.30

Middag

Mandag - lørdag: 18.00 - 21.00

Relax

Alle dager: 16.00 - 22.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Velkommen til å  kontakte oss for mer informasjon og reservasjon på +46 0921-177 10 eller via q.bodensia@choice.se

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK