Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Stavanger

Quality Conference

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
Tlf: +47 51 94 20 09

Jan Azar Karadas

E-post: jan.karadas@choice.no

Tlf: +47 980 42 875

Quality Meeting Advisor:

harald.hornberg@choice.no

 Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr alt av tekniske løsinger, god og fleksibel planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring av din konferanse.

Vi takler det meste

Vi påstår at vi er Rogalands mest moderne og beste konferansehotel. Vi kan tilby alt innen teknisk utstyr, god planlegging og ikke minst en profesjonell gjennomføring. Vår konferanseavdeling består av 18 møterom og har totalt plass til 950 konferansedeltagere. Her finnes alt fra bankettsal med plass til 700 personer i kinooppsett til mindre møte- og grupperom

Våre dagpakker inkluderer følgende

◦Gratis parkering
◦Møtelokalet
◦Regionens beste lunchbuffet
◦Soft is og popcorn
◦Kaffe, te, Pure water
◦Kake på ettermiddagen

Aktiviteter og musikk

Via våre samarbeidspartnere kan vi også innhente tilbud på aktiviteter, artister og musikk. Vår imøtekommende og erfarne stab sørger for at eventuelle problemer løses for de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet. Hos oss er ditt arrangement i trygge hender.

Konferanseinformasjon

2.200.163.775 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK