Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Airport Hotel Dan

Kastrup,  Danmark

På Quality Airport Hotel Dan bor du rett ved Københavns flyplass, Kastrup. Dessuten har vi, som et av få hotell i København, kostnadsfri busstransfer mellom flyplassen og hotellet. Velkommen!

Quality Airport Hotel Dan 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Airport Hotel Dan

47% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 495 anmeldelser.
3,5
Rom
3,5
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
3,5
Sovekvalitet
3,5
Service
3

Greit flyplasshotel, men ikke noe mer.

2. juli 2015, Stavanger, Norge, ennasus2015

Vi hadde en enkelt overnatting i juni, da vi ankom København sent på kvelden. Det ligger tett på flyplassen, og rommene var store og rene. Parkeringsplass ved hotellet. Men det var veldig lydt! Våknet…

Vi hadde en enkelt overnatting i juni, da vi ankom København sent på kvelden. Det ligger tett på flyplassen, og rommene var store og rene. Parkeringsplass ved hotellet. Men det var veldig lydt! Våknet flere ganger om natten når andre naboer gikk på badet. Frokosten var heller ikke så god. Det var lite utvalg i brød, og det " ferske" brødet var gjæret og smakte ikke godt. Som en liten ekstra ting kan nevnes, at en vanlig kopp kaffe/ te fra kaffemaskinen i resepsjonen kostet kr 15,- Ali i alt et OK flyplass hotel for en enkelt natt, - men ikke noe mer!
Les hele anmeldelsen
4

Fritidstur København

28. juni 2015, sarpsborg, morander

God beliggenhet, nærme Metro, enkel og trygg parkering. Fikk oppgradert rom. Ok frokost. Svært hyggelig betjening i respsjonen. Dårlig dusjløsning, vann kom utover gulvet hver gang vi dusjet. Muggluk…

God beliggenhet, nærme Metro, enkel og trygg parkering. Fikk oppgradert rom. Ok frokost. Svært hyggelig betjening i respsjonen. Dårlig dusjløsning, vann kom utover gulvet hver gang vi dusjet. Mugglukt i gangene.
Les hele anmeldelsen
4

Praktisk og rimelig!'

19. juni 2015, , Henning S

Tidlig flyavgang den neste morgen var årsaken til hotellbesøket. Store, moderne og tiltalende rom. Skal en besøke byen København ligger det 15 min. unna med taxi, ville vi valgt et mer sentralt hotell…

Tidlig flyavgang den neste morgen var årsaken til hotellbesøket. Store, moderne og tiltalende rom. Skal en besøke byen København ligger det 15 min. unna med taxi, ville vi valgt et mer sentralt hotell. Ift Kastrup Lufthavn var dette "midt i blinken".
Les hele anmeldelsen
5

Utmerket service og beliggehet

8. juni 2015, Oslo, Norge, eholst

Min kone og jeg kjørte fra Oslo til København i forbindelse med at jeg skulle skyte Danish Rifle Open 2015. Hotellet ligger rett ved metroen og det tar bare noen minutter å reise til Kongens Nytorv, n…

Min kone og jeg kjørte fra Oslo til København i forbindelse med at jeg skulle skyte Danish Rifle Open 2015. Hotellet ligger rett ved metroen og det tar bare noen minutter å reise til Kongens Nytorv, noe som beyddeat min kone ikke trengte bil for å reise til København mens jeg skjøt matchen. Gode parkeringsmuligheter i bakgården. Minus for at hotellet tar parkeringsavgift for dette. Svært vennlig betjening og hyggelig hotel. Alt i alt en positiv opplevelse. Bor trolig her neste år også.
Les hele anmeldelsen
3

Greit flyplasshotell

7. april 2015, Bergen, Hordaland, Norway, Geir K

Som flyplasshotell fungerte dette hotellet veldig greit for oss. Avstanden til terminalen er kort nok til at man kan gå til fots (10 minutter), men det går også en gratis shuttlebuss. Rommene er greie…

Som flyplasshotell fungerte dette hotellet veldig greit for oss. Avstanden til terminalen er kort nok til at man kan gå til fots (10 minutter), men det går også en gratis shuttlebuss. Rommene er greie og enkle. Frokosten startet 05.30 og var på nivå med de fleste andre vanlige hotell i Skandinavia. Betjeningen på hotellet var også veldig hyggelige.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK