Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF

Konferanse

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten til våre fem konferanselokaler.

Pipervika

50 personer 

Fjord 

40 personer

Dokken/Fru Krogh/Holmen

12 personer 

Bestille konferanse 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål på +47 24 00 40 00 eller via stay@thethief.com 

THE THIEF byr på moderne og fleksible møterom med utsikt over Tjuvholmens kanaler. Hotellets konferansefasiliteter inkluderer 3 styrerom og 2 møterom med kapasitet på inntil 50 personer.

Kunst og eksklusivitet

Alle møterom inkluderer det siste av tekniske løsninger for å sikre en sømløs konferanse. Varme farger preger interiørdesignet i møterommene, og mørke paneler utgjør en spennende kontrast til store glassflater med lys og utsikt. Alle møterom har møbler og dekor designet av norske og internasjonale toppdesignere. Rommene har en personlig og intim atmosfære, og er utsmykket med håndplukket kunst. Hit kan man trygt ta med seg kresne møtedeltakere. Styrerommene fungerer også som chambre séparée for private lunsjer og middager.

Norges beste konferanserom? 

Med direkte utgang til takterrasse med 360 graders utsikt over fjorden har det største møterommet fått navnet FJORD. Dette møterommet har en med sin fantastiske utsikt og dominerende konferansebord en høytydelig følelse. Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet og om sommeren kan man nyte en middag på møterommets takterrasse for inntil 90 personer. Dette rommet er perfekt når man ønsker å yte litt ekstra, om det er et årsmøte, en jubileumsmiddag eller en intimkonsert

2.180.162.605 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK