Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

THE THIEF Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

THE THIEF

Oslo,  Norge

En liten holme, et helt hav av opplevelser. Med Oslos råeste beliggenhet stjeler THE THIEF sine besøkende ut av hverdagen. Hotellet med sine 116 rom og suiter ligger i umiddelbar nærhet til Astrup Fearnley Museet på Tjuvholmen.

THE THIEF 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
THE THIEF

THE THIEF byr på moderne og fleksible møterom med utsikt over Tjuvholmens kanaler. Hotellets konferansefasiliteter inkluderer 3 styrerom og 2 møterom med kapasitet på inntil 50 personer.

Kunst og eksklusivitet

Alle møterom inkluderer det siste av tekniske løsninger for å sikre en sømløs konferanse. Varme farger preger interiørdesignet i møterommene, og mørke paneler utgjør en spennende kontrast til store glassflater med lys og utsikt. Alle møterom har møbler og dekor designet av norske og internasjonale toppdesignere. Rommene har en personlig og intim atmosfære, og er utsmykket med håndplukket kunst. Hit kan man trygt ta med seg kresne møtedeltakere. Styrerommene fungerer også som chambre séparée for private lunsjer og middager.

Norges beste konferanserom? 

Med direkte utgang til takterrasse med 360 graders utsikt over fjorden har det største møterommet fått navnet FJORD. Dette møterommet har en med sin fantastiske utsikt og dominerende konferansebord en høytydelig følelse. Store vindusflater bringer utsikten inn i rommet og om sommeren kan man nyte en middag på møterommets takterrasse for inntil 90 personer. Dette rommet er perfekt når man ønsker å yte litt ekstra, om det er et årsmøte, en jubileumsmiddag eller en intimkonsert

Kapasitet

Her kan du se makskapasiteten til våre fem konferanselokaler.

Pipervika

50 personer 

Fjord 

40 personer

Dokken/Fru Krogh/Holmen

12 personer 

Bestille konferanse 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og spørsmål på +47 24 00 40 00 eller
via stay@thethief.com.

2.460.213.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.