Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strømstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 775 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Fantastisk opplevelse

23. oktober 2016, Halden, 47pernilleb

Vil absolutt anbefale alle å ta turen dit. Er ikke første gangen jeg var der å blir absolutt ikke siste. God service, flott personalet, deilig basseng og god mat. Renholdet på rommene er bra gjort..:)…

Vil absolutt anbefale alle å ta turen dit. Er ikke første gangen jeg var der å blir absolutt ikke siste. God service, flott personalet, deilig basseng og god mat. Renholdet på rommene er bra gjort..:)
Les hele anmeldelsen
3

Ganske middelmådig...

21. oktober 2016, , PerNo2014

Vi overnattet en natt midt i uken, og totalinntrykket er vel nokså middelmådig. Etter vi hadde sjekket inn gikk vi for å ta en kaffe, trodde kanskje det var selvbetjente kaffekanner å finne men den g…

Vi overnattet en natt midt i uken, og totalinntrykket er vel nokså middelmådig. Etter vi hadde sjekket inn gikk vi for å ta en kaffe, trodde kanskje det var selvbetjente kaffekanner å finne men den gang ei. To krus kaffe kostet kr 52. Litt skuffende, etter å ha betalt kr 1840,- for ei natt ville det ikke vært urimelig om det var "gratis" kaffe til gjestene. Velværeavdelingen bærer preg av å ha vært i i drift noen år, og at det er behov for oppgradering og renhold/vedlikehold. Tenker f.eks. på ødelagte fliser, fotbad som var stengt, tomme ølbokser her og der, dårlig lukt i det ene rommet osv. Rent praktisk er det også litt uheldig at man for å komme mellom velværeområdet og spa/treningsområdet må gå tvers gjennom lobbyen. Inngangen til velværeavdelingen var betjent av resepsjonspersonalet som var både blide og velvilige selv om kunnskapen ikke var helt på topp. Vi spiste middag i restauranten, valgte kokkens anbefaling som var en treretter, samt tilhørende vinpakke. Maten var helt grei, men det var forsåvidt prisen også, så totalt sett ble vi fornøyd. Vinen var veldig bra. Hyggelig servitør, muligens litt uvanlig å få et kameratslig klapp på skuldra fra servitøren, men det får gå på kontoen for ungdommelig iver. Rommet var rent men svært enkelt. Det var for eksempel hverken kjøleskap eller vann/kaffekoker. Wifi tilkoblingen var stabil og hadde grei hastighet.
Les hele anmeldelsen
5

Flott weekend på Strömstad Spa

18. oktober 2016, Hokksund, georgoks

Vi hadde en fin helg i fine omgivelser. Vi ble tatt godt i mot av hyggelig personale. Ble innlosjert på et rent og stilfult rom. Vi fikk god mat og drikke. Topp service. En fin spa avdeling hvor vi fi…

Vi hadde en fin helg i fine omgivelser. Vi ble tatt godt i mot av hyggelig personale. Ble innlosjert på et rent og stilfult rom. Vi fikk god mat og drikke. Topp service. En fin spa avdeling hvor vi fikk gode behandlinger. Anbefales.
Les hele anmeldelsen
5

Familieweekend

17. oktober 2016, Oslo, Norge, Hallvardr

Hyggelig og flott opphold for hele familien. Mange aktiviteter; golf, spa, lek for barna, god mat og en fin opplevelse. Hotellet er sentralt og har svært godstandard. Til tross for at det var helt ful…

Hyggelig og flott opphold for hele familien. Mange aktiviteter; golf, spa, lek for barna, god mat og en fin opplevelse. Hotellet er sentralt og har svært godstandard. Til tross for at det var helt fullt opplevde vi det ikke som noe problem.
Les hele anmeldelsen
2

Dessverre veldig skuffet.

17. oktober 2016, Aurskog-Høland, Norge, Eilove

Vi hadde gledet oss til å slappe av en natt på Spahotel. Forespeilingen av spaet på deres nettsider stemmer ikke med virkeligheten. Selve massasjen var fantastisk! Men felles spa var bråkete, fullt og…

Vi hadde gledet oss til å slappe av en natt på Spahotel. Forespeilingen av spaet på deres nettsider stemmer ikke med virkeligheten. Selve massasjen var fantastisk! Men felles spa var bråkete, fullt og stressende! Luktet vondt og lite delikat. Støynivået og mengden med folk var som på et stort badeland for unger.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.