Strömstad Spa Strømstad ,  Sverige

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strømstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 904 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Romantisk tur for 2

20. februar 2017, Tønsberg, Norge, M4647MTthomasl

Kjempe Fint sted, kjedelig at de hadde åpnet opp for barn og disko i bade området. Utrolig god mat og service i restauranten. Spa avdelingen var utrolig behagelig og flinke massører. Tar med barna nes…

Kjempe Fint sted, kjedelig at de hadde åpnet opp for barn og disko i bade området. Utrolig god mat og service i restauranten. Spa avdelingen var utrolig behagelig og flinke massører. Tar med barna neste gang vi skal dit. Flinke til å gi god service, dersom en ikke er fornøyd med noe.

Svar fra eier

22. februar 2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og hjertelgi velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
4

Kjempe koselig hotell!

20. februar 2017, Drammen, Norway, yasemin767

Kjempe koselig hotell kjempe god mat fine rom og kjempe fin basseng området! Eneste minusen er at vi ikke hadde dobbel seng men to enkle senger som stod siden av hverandre og som ikke var bundet samme…

Kjempe koselig hotell kjempe god mat fine rom og kjempe fin basseng området! Eneste minusen er at vi ikke hadde dobbel seng men to enkle senger som stod siden av hverandre og som ikke var bundet sammen! Sengene sklei fra hverandre hele tiden og vi måtte stå opp for å dytte de sammen igjen. Kommer til å Besøke igjen!

Svar fra eier

22. februar 2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, vi har også rom med dobbeltseng ta gjerne kontakt med oss direkte neste gang dere kommer slik at dere får ett slikt rom. Velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Bra beliggenhet

20. februar 2017, Larvik, Norge, Travelling2you

Hotellet har en god beliggenhet med kort vei til sentrum. Ca 40 minutter å gå, eller taxi som har fast pris. Hotellet hsr en moderne innredning, stor takhøyde i restaurant og bar område. Man kan velge…

Hotellet har en god beliggenhet med kort vei til sentrum. Ca 40 minutter å gå, eller taxi som har fast pris. Hotellet hsr en moderne innredning, stor takhøyde i restaurant og bar område. Man kan velge mellom buffet og alakarte. Buffet har et greit utvalg og er som buffet serveringer pleier å være. Greit utvalg , middels kvalitet. Man må bestille plass i spa avdelingen, her slipper de inn for mange personer så det blir veldig fullt her. Temperaturen i lokalet kunne også vert høyere. Frokostsalen er noe underdimensjonert og det kannli vanskelig å finne plass. Frokosten er ellers bra med et bra utvalg.

Svar fra eier

22. februar 2017

Takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
3

Fint hotell, men veldig fullt i spa-avdelingen

19. februar 2017, Norge, Elin S

Hotellet har fin beliggenhet, gratis parkering i parkeringshus og fine rom. Servicen i resepsjonen og spa-shop var veldig hyggelig. Det samme gjelder restauranten, som også serverte god mat. Vi ble im…

Hotellet har fin beliggenhet, gratis parkering i parkeringshus og fine rom. Servicen i resepsjonen og spa-shop var veldig hyggelig. Det samme gjelder restauranten, som også serverte god mat. Vi ble imidlertid skuffet over spa-avdelingen som var veldig full og med høyt støynivå. Det skyldes delvis at det var vinterferie og dermed mange barn som lekte i bassenget. Ettersom bademulighetene var begrenset svarte ikke oppholdet helt til forventningene, selv om servicenivået for øvrig var bra.

Svar fra eier

22. februar 2017

Takk for deres tilbakemelding, önsker dere hjertelig velkommen tilbake utenom skoleferier da vi ikke har utvidet badetid for barn.

Les hele anmeldelsen
3

Ble ikke helt som planlagt

19. februar 2017, Oslo, CarinaOslo

Overfylt SPA og fullbooket restaurant, så dessverre ikke mulig å få middag før kl. 21. Massevis av barn på hotellet pga. "sportlov"/vinterferie - skikkelig uflaks for oss som for en gang skyld har b…

Overfylt SPA og fullbooket restaurant, så dessverre ikke mulig å få middag før kl. 21. Massevis av barn på hotellet pga. "sportlov"/vinterferie - skikkelig uflaks for oss som for en gang skyld har barnefri. 🙈Prøvde å bytte rom da vi var "omringet" av barnefamilier, men det gikk dessverre ikke, så det ble dårlig med å sove lenge... Fine rom og fellesarealer, men anbefaler ikke rom 2406 da man ikke har fri utsikt, men ser rett på en vegg. Kun lunket vann å få i dusjen. ☹️ Bra frokost, men en smule kaotisk.
Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.