Streik i hotellbransjen.

Noen av våre hotell kan bli helt eller delvis stengt på grunn av streik. #LINK_NO# for mer informasjon og for å se om ditt hotellopphold kan være påvirket.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Strømstad, Sverige – book nå

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 565 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Deilig hotell

28. april 2016, Oslo, Norge, Trippelmor

Flott hotell både for par og for konferanse. Litt i dyreste laget for familier pluss at spa-avdelingen bare er åpen for barn til visse tider hvilket gir litt begrensninger for familier. Veldig bra og…

Flott hotell både for par og for konferanse. Litt i dyreste laget for familier pluss at spa-avdelingen bare er åpen for barn til visse tider hvilket gir litt begrensninger for familier. Veldig bra og profesjonell konferanseservice!
Les hele anmeldelsen
3

Flott hotell, elendig mat

25. april 2016, Asker, Norge, Vegard N

Nytt hotell med fantastisk beliggenhet. Det meste blir derimot for min del ødelagt av en elendig frokost. Kjedelig, dårlig utvalg og laber kvalitet. Restauranten imponerte heller ikke på kveldstid når…

Nytt hotell med fantastisk beliggenhet. Det meste blir derimot for min del ødelagt av en elendig frokost. Kjedelig, dårlig utvalg og laber kvalitet. Restauranten imponerte heller ikke på kveldstid når vi spiste tre-retters. Treg service, veikro kvalitet på maten og kjedelig vinkart. Når flere kjøper seg en burger med pommes frites etter en tre retters så er det noe galt med porsjonene.
Les hele anmeldelsen
2

Dårlig bemanning i restaurant, dårlig mat

24. april 2016, Gressvik, Østfold, Norway, Rune J

OK spahotell, fin beliggenhet. Til middagen på kvelden var det for lite bemanning. Lang ventetid på middag, nesten 2 timer. Middag var i tillegg uspiselig, seigt kjøtt, og store klumper med søtpotet…

OK spahotell, fin beliggenhet. Til middagen på kvelden var det for lite bemanning. Lang ventetid på middag, nesten 2 timer. Middag var i tillegg uspiselig, seigt kjøtt, og store klumper med søtpotet. Lunsjen var OK.
Les hele anmeldelsen
4

Flott spahotell

22. april 2016, , Emil L

Når man kommer inn hovedinngangen åpner det seg opp en stor flott lobby, høyt under taket med store vinduer og utsikt rett ned mot marinaen. Rommene er helt OK, ikke storslåtte, men helt greie til den…

Når man kommer inn hovedinngangen åpner det seg opp en stor flott lobby, høyt under taket med store vinduer og utsikt rett ned mot marinaen. Rommene er helt OK, ikke storslåtte, men helt greie til den prisen. Om man vil ta seg en tur i spa-avdelingen rett etter innsjekk, så er det lurt å hente bådekåpe og slippers før man går opp på rommet, så kan man skifte oppe. Spa-anlegget er stilig og fresht, men vi syns det var i overkant mye folk der på en lørdag. Mye deiligere der på søndag formiddag, uten så mye folk. Det blir litt trengsel ved de mest populære badene og badstuene på lørdagen. Veldig deilig med jacuzzi ute, frisk luft, men godt og varmt i vannet. Om man tar en tur dit i helgen, så er det som sagt mye folk, så det lønner seg å reservere bord i restauranten så tidlig som mulig, om man ønsker å spise på hotellet. Vi fikk bare bord enten 1730 eller 2130, så vi valgte å spise inne i Strømstad isteden. Lurt tips om man vil inn til Strømstad sentrum: Spør om et kort til "linfergen" i resepsjonen på hotellet. Da kommer du deg over den lille viken mellom Strømstad Spa og sentrum, og sparer hvertfall 40 min på om du skulle gått rundt. Inne i Strømstad er det flere restauranter, puber og kafeer å velge mellom. Noen ligger litt "brakk" i vinterhalvåret, men utover våren og sommeren åpner alt av uteserveringer og hyggelige steder å sitte.

Svar fra eier

23. april 2016

Tusen takk for hygglig tilbakemelding. Det varmer oss som jobber å få slike fine ord. Hjertlig velkommen tilbake.

Les hele anmeldelsen
4

Konferanse og hygge med kollegaer

20. april 2016, Oslo, Norge, Frank_Jorgen

Hyggelig konferanse og spa hotell. God mat og god service. Standard dobbeltrom er litt kjedelig, med to enkeltsenger ved siden av hverandre. Trang dusj på badet. Spaanlegget er fint med mange ulike at…

Hyggelig konferanse og spa hotell. God mat og god service. Standard dobbeltrom er litt kjedelig, med to enkeltsenger ved siden av hverandre. Trang dusj på badet. Spaanlegget er fint med mange ulike attraksjoner. Ulike basseng, badstuer og boblebad.

Svar fra eier

23. april 2016

Tusen takk for hygglig tilbakemelding. Vi har ulike type av rom, både med dobbelsenger og to enkle senger. Hjertlig velkommen tilbake når det måtte passe enten det er i jobb eller privat.

Les hele anmeldelsen
2.311.63.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK