Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 417 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
3,5
Service
3

Høstferie

3. oktober 2015, Oslo, Norge, Øystein N

Elendig buffet i noe som skulle være en høstferie med barna. Rommet var dårlig for noen som har med barn. Bra beliggenhet og bra service i baren. Greit spa som reddet dagen for datteren vår. Rom vaski…

Elendig buffet i noe som skulle være en høstferie med barna. Rommet var dårlig for noen som har med barn. Bra beliggenhet og bra service i baren. Greit spa som reddet dagen for datteren vår. Rom vaskingen kom veldig tidlig, følte vi nesten ble kastet ut.
Les hele anmeldelsen
4

Spaopphold

1. oktober 2015, Vestfold, Norge, Arne-Kr

Oppgraderte rommet til deluxe rom med med balkong og fin utsikt til brygger og båthavn. Godt utvalg i forskjellige bassenger og badstuer. Innbydende spa-avdeling. Bra restaurant. Gratis innendørs park…

Oppgraderte rommet til deluxe rom med med balkong og fin utsikt til brygger og båthavn. Godt utvalg i forskjellige bassenger og badstuer. Innbydende spa-avdeling. Bra restaurant. Gratis innendørs parkering i parkeringshus.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell for familier og par,samt konferanser,

30. september 2015, Malaga, Bengt Nikolai T

Hadde en døgns overnatting med 2 barnebarn. De syntes det var kjempemorro med innendørs basseng og spaavdeling. Helt greit rom. Flott utsikt fra 3.etg ut over sjøen. Fine turmuligheter fra hotellet. I…

Hadde en døgns overnatting med 2 barnebarn. De syntes det var kjempemorro med innendørs basseng og spaavdeling. Helt greit rom. Flott utsikt fra 3.etg ut over sjøen. Fine turmuligheter fra hotellet. Ikke langt fra Daftø feriesenter. Var litt overrasket over avstanden til Strømstad by. Men med bil går det greit. God frokost og hyggelig betjening.
Les hele anmeldelsen
4

Spa pakke

28. september 2015, Oslo, Norge, Mari B

Flott hotell og god mat. Litt dårlig informasjon I fht Spise tider og når man skulle spise lunsj. Ene ansatte I spa avdelingen hadde kanskje en dårlig dag, ellers var vi svært fornøyde med service og…

Flott hotell og god mat. Litt dårlig informasjon I fht Spise tider og når man skulle spise lunsj. Ene ansatte I spa avdelingen hadde kanskje en dårlig dag, ellers var vi svært fornøyde med service og oppholdet.
Les hele anmeldelsen
5

Quality Spa og resurt Strömstad

28. september 2015, Halden, Norge, randis418

Kjempefint hotell, gir luksusfølelse, mange bra aktivitetstilbud, bra service, fine rom, Vakkert beliggende med mye vakker natur i området rundt. Bra frokosttilbud med effektiv personal som stadig ryd…

Kjempefint hotell, gir luksusfølelse, mange bra aktivitetstilbud, bra service, fine rom, Vakkert beliggende med mye vakker natur i området rundt. Bra frokosttilbud med effektiv personal som stadig ryddet unna bordene så det aldri sto bord fulle med brukt service. Kjempebra helhetsopplevelse.
Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK