Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 661 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Et magisk opphold

21. juli 2016, Fredrikstad, 697hegef

Fantastisk opplevelse fra første stund. Vi hadde en All Invlusive pakke. Rommet var stort, luksuriøst og rent. Nydelige måltider, og god fleksibilitet til når man ville spise de ulike måltidene. Super…

Fantastisk opplevelse fra første stund. Vi hadde en All Invlusive pakke. Rommet var stort, luksuriøst og rent. Nydelige måltider, og god fleksibilitet til når man ville spise de ulike måltidene. Supert sted!
Les hele anmeldelsen
3

Ærlig tilbakemelding

20. juli 2016, Oslo, silje811

Med tanke på hvor mye oppholdet kostet, er jeg misfornøyd med servicen og maten jeg fikk på hotellet. VIP området i Spaavdelingen ble ikke overholdt, det var barn der etter kl. 15.00. Frokosten hadde…

Med tanke på hvor mye oppholdet kostet, er jeg misfornøyd med servicen og maten jeg fikk på hotellet. VIP området i Spaavdelingen ble ikke overholdt, det var barn der etter kl. 15.00. Frokosten hadde mye utvalg, men lang ventetid på f.eks vaffelsteking. Mat og drikke var dyrt, og ikke spesielt godt. Kommer dessverre ikke til å reise tilbake hit med det første.
Les hele anmeldelsen
3

Masse folk, fint for ungene, dårlig mat

19. juli 2016, Oslo, Norge, feriekia

Flott beliggenhet, flotte rom hvis man velger rom med balkong, fint spa, og ungene storkoste seg. Til tider kaotisk om sommeren, men sånn er det på et så stort sted. Sikkert mange som benytter seg av…

Flott beliggenhet, flotte rom hvis man velger rom med balkong, fint spa, og ungene storkoste seg. Til tider kaotisk om sommeren, men sånn er det på et så stort sted. Sikkert mange som benytter seg av leilighetene sine der på sommeren. Men restauranten er virkelig krise. Og det er synd, for hvis restauranten hadde vært bra hadde Strømstad spa vært en fullverdig resort. Vi går heller inn til sentrum for å spise, vi unngår restauranten på hotellet etter sist besøk. Restauranten er rotete, møkkete, bordene blir ikke ryddet, så når du sitter der flyter det av oppvask på bordene rundt, maten er under enhver kritikk, og vi fire som spiste der sist fikk maten til forskjellige tider. Drikken vi bestilte glemte de, så den fikk vi lenge etter vi hadde begynt å få maten. Servitøren var tydeligvis mer opptatt av en stamgjest på hotellet, for vi fikk svært dårlig service. Så hvis hotellet klarer å få restauranten på skinner, og få flere proffe folk inn der vil dette bli et virkelig bra sted.
Les hele anmeldelsen
4

Nydelige omgivelser med fantastisk restaurant

16. juli 2016, Bergen, Norge, krichaa

Vi var veldig fornøyd med vår opplevelse av hotellet. Det var rent, god service og vil absolutt anbefale. Vi er ikke kresen på hvor vi sover, men vi fikk bygg nr 4, i øverste etg. Vi måtte ut av lobby…

Vi var veldig fornøyd med vår opplevelse av hotellet. Det var rent, god service og vil absolutt anbefale. Vi er ikke kresen på hvor vi sover, men vi fikk bygg nr 4, i øverste etg. Vi måtte ut av lobby, og hadde utsikt rett i heisrommet. Ingen naturlig lys, som å bo i en boks. Vi spiste derimot nydelig mat i restauranten, "the grill" var en hit, nydelig desserter og vin, ikke minst drinkene i baren. Spa var deilig, men da det utvendige boblebadet var opptatt hele tiden, skulle det vært flere utvendige fasiliteter. Vi reiste to par, anbefaler å gå i spa sent og ha sen middag, da det kryr av unger, veldig barnevennlig hotell - som selvsagt er supert for familier.
Les hele anmeldelsen
5

Strømstad Spa,flott sted å være på

15. juli 2016, Stavanger, Norge, 665egilr

Flott hotell og hyggelig atmosfære,både på hotellet og omgivelsene rundt.Personalet var vennlige og hotellet hadde mange aktivitetsrom for barna.Maten var god. Bassengavdelingen var bra. God parkering…

Flott hotell og hyggelig atmosfære,både på hotellet og omgivelsene rundt.Personalet var vennlige og hotellet hadde mange aktivitetsrom for barna.Maten var god. Bassengavdelingen var bra. God parkering for gjester samt en liten butikk rett utenfor hotellet.

Svar fra eier

15. juli 2016

Takk for hygglig tilbakemelding, juli måned er det tilrettelagt for barn på vårt hotell og vi er så glade for at dere synest dette var bra. Hjertlig velkommen tilbake!

Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK