Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 709 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Verd pengene

29. august 2016, norge, j p

Servicen er i topp. Pool og jacuzzi kan benyttes ubegrenset (i åpningstiden) Flott utsikt, nydelig utplass, god mat både a la carte og buffe, frokost og søndags-brunch. Utrolig hyggelig personale alle…

Servicen er i topp. Pool og jacuzzi kan benyttes ubegrenset (i åpningstiden) Flott utsikt, nydelig utplass, god mat både a la carte og buffe, frokost og søndags-brunch. Utrolig hyggelig personale alle steder. Vi fikk et greit standard rom uten utsikt og veranda, men kan ikke forvente noe mer, når det er "last minuttes" bestilling og med fully booked hotel. Neste gang - for det vil bli flere ganger - bestiller vi tideligere, så vi får et rom med veranda og utsikt :D Anbefaler dette hotellet på det sterkeste.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell med god stemning

29. august 2016, Moss, 157ninaa

Positivt: Bra service av hyggelige ansatte. Fint og rent rom. Gode senger. Hyggelig restaurant/bar med underholdning. Utrolig vakker beliggenhet med lounge gruppe på ute på bryggekanten. Negativt:…

Positivt: Bra service av hyggelige ansatte. Fint og rent rom. Gode senger. Hyggelig restaurant/bar med underholdning. Utrolig vakker beliggenhet med lounge gruppe på ute på bryggekanten. Negativt: Det var alt for mange mennesker i SPA avdelingen samtidig. Umulig å få plass i boblebad og badstuer etc uten å stå i kø. Og når man fikk plass så satt man tett i tett med fremmede mennesker. Her bør det begrenses antall mennesker med booking. Vi hadde bestilt bord i restauranten til kl. 21 og ble her stående i lang kø i 40 min før vi fikk bord. Ikke ok.
Les hele anmeldelsen
2

Samlebånd med dårlig service

29. august 2016, Sandefjord, Oystein B

Dårlig restaurant med elendig service. Lunken suppe servert fra kaffekanne. Hovedrett servert på ulike tidspunkt til samme selskap. Rødvinen kom etter maten! Hovmester ikke å få tak i, arrogant, og ui…

Dårlig restaurant med elendig service. Lunken suppe servert fra kaffekanne. Hovedrett servert på ulike tidspunkt til samme selskap. Rødvinen kom etter maten! Hovmester ikke å få tak i, arrogant, og uinteressert. Resepsjonisten var hyggelig !
Les hele anmeldelsen
4

fotograf

28. august 2016, Kongsberg, Norge, 399torbj_rnb

sstille å rolig sted uta for byen da ca 30 å gå inn ellers synd med tau båten som ikke gikk da jeg var der savna kjøle skap på mitt rom virka som en fin gjeng hyggli å…

sstille å rolig sted uta for byen da ca 30 å gå inn ellers synd med tau båten som ikke gikk da jeg var der savna kjøle skap på mitt rom virka som en fin gjeng hyggli å blie alle jeg så da jeg var der :)
Les hele anmeldelsen
5

Hotell i Strømstad

26. august 2016, Oslo, Norge, toveo159

Ligger ikke i sentrum, så man er avhengig av evt bil for eventuelt å oppleve Strømstad sentrum under oppholdet. Men rommet/leiligheten var stor og fin, gode senger, stor balkong. Stille og rolig. Anbe…

Ligger ikke i sentrum, så man er avhengig av evt bil for eventuelt å oppleve Strømstad sentrum under oppholdet. Men rommet/leiligheten var stor og fin, gode senger, stor balkong. Stille og rolig. Anbefaler dette !
Les hele anmeldelsen
2.370.34.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.