Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Strømstad, Sverige

Strömstad Spa

Strömstad,  Sverige

Strömstad Spa ligger ved Nötholmen i Strømstad, 10 meter fra sjøkanten og en deilig spasertur fra sentrum. Her er det enkelt å trives, enten man er på ferie eller på konferanse. Idyllen ligger bare 1,5 times biltur fra Oslo.

Strömstad Spa 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Strömstad Spa

63% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 743 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Vil ikke anbefale dette stedet!

29. september 2016, Fredrikstad, Norge, Renate H

Fluer og mange sølvkre på rommet og i vasken. Veldig dårlig treretters middag som var nesten uspiselig. Slitt spa avdeling. Det positive var en fin utsikt fra rommet og stedet er fint. Renovasjon av h…

Fluer og mange sølvkre på rommet og i vasken. Veldig dårlig treretters middag som var nesten uspiselig. Slitt spa avdeling. Det positive var en fin utsikt fra rommet og stedet er fint. Renovasjon av hotellet hadde vært bra! Anbefaler ikke dette stedet.
Les hele anmeldelsen
5

her er alt helt perfekt

28. september 2016, Drammen, Norge, andrem970

Ypperlig for en avslappende helg med familie / kjæreste. Firma tur, kompis tur osv. mange alternativer. Glad i golf? Absolutt og anbefale golfbanen. Her har du hyggelig betjening, rene fine rom med go…

Ypperlig for en avslappende helg med familie / kjæreste. Firma tur, kompis tur osv. mange alternativer. Glad i golf? Absolutt og anbefale golfbanen. Her har du hyggelig betjening, rene fine rom med god plass :)
Les hele anmeldelsen
3

Lite barnevennlig.

26. september 2016, Skien, Norge, JornSletten

Fikk ikke beskjed på forhånd at spa-avdelingen kun var tilgjengelig for barn fra 9 til 11 - midt i frokosten. Flere av badstuene og dusjene var ute av drift. Men fin frokost, flott beliggenhet og hygg…

Fikk ikke beskjed på forhånd at spa-avdelingen kun var tilgjengelig for barn fra 9 til 11 - midt i frokosten. Flere av badstuene og dusjene var ute av drift. Men fin frokost, flott beliggenhet og hyggelige rom.
Les hele anmeldelsen
1

OK

26. september 2016, Sandefjord, Norge, 136bj_rnt

Hotellet fremstår som fint og moderne med et fint rom, men det levde ikke opp til forventningene våres! For det første er beliggenheten litt kjedelig, fordi man må kjøre for å komme seg rundt og for…

Hotellet fremstår som fint og moderne med et fint rom, men det levde ikke opp til forventningene våres! For det første er beliggenheten litt kjedelig, fordi man må kjøre for å komme seg rundt og for å spise andre steder enn på hotellet. Vi sjekket også på hotellets nettside at de tilbyr roomservice, da dette er viktig for oss, men det tilbyr de altså ikke, så der er hotellets hjemmeside misvisende! Det var også veldig fullt i hotellets eneste restaurant og derfor begrenset muligheter til å bestemme når man ønsket å spise middag. De tok imot mange gjester og oppfordret til at man burde spise buffet, fordi det med ala carte skulle ta veldig lang tid for å få maten. Dette er ikke ideelt for oss. Når man valgte buffe bestilte du drikke og ble ikke kontaktet av kelernen din igjen heller foruten om en gang for da kom det gjester på nabobordet. Dette var iløpet av ca. 2 timer. Spa-avdeling fremstår som fin, men dog noe liten i forhold til antall mennesker som benytter seg av den og opplevdes som ganske fult. Ville ikke dratt tilbake hit pga spa-avdeling, men massasjen var verdt pengene sine med dyktige massører. Noen av personalet hadde en ovenifra og ned holdning. Ved flere anledninger føltes det ut som vi var luft for dem. Ikke hyggelig! Samt dårlig service fra flere. Vi vil ikke anbefale dette hotellet til andre.
Les hele anmeldelsen
3

Fin kjærestetur

26. september 2016, Oslo, Norge, Ingunn E

Vi hadde en fin tur her. Vi ble overasket med et mye bedre rom en ventet. Vi koste oss masse hele oppholdet, spesiet positivt med middagen i restauranten. Det var litt mye folk i spaområdet og til fro…

Vi hadde en fin tur her. Vi ble overasket med et mye bedre rom en ventet. Vi koste oss masse hele oppholdet, spesiet positivt med middagen i restauranten. Det var litt mye folk i spaområdet og til frokost. Vi er begge fornøyd med behandlingen i spaerog kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.