Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club

Konferanse

Kapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten til å våre konferanselokaler.

M/S Gripsholm 1, 2 og 3

Totalt 450 personer

M/S Kungsholm 1,2 og 3

Totalt 310 personer

Tre Kronor

80 personer

OS Klass Laser och Finnjolle

80 personer

OS Klass Starbåt

25 personer

Regatta 7

16 personer

Vinga Fyr og Hållö Fyr

12 personer

Bestill konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon: +46 0303 72 68 20
E-post: conference@stenungsbaden.se

Å ha en konferanse på Stenungsbaden Yacht Club innebærer ikke bare moderne og velutstyrte lokaler, men i like stor grad de inspirerende omgivelsene og det enorme aktivitetstilbudet. Det er ikke veggene som setter grensene, men kreativitet og deres ønsker.

Konferanselokaler

Uansett om det er et lite møte med et par personer eller en stor konferanse med hundrevis av deltagere, har vi lokaler som passer for dere. Vi har 11 grupperom og 13 konferanselokaler, der det er plass til 450 personer i det største lokalet M/S Gripsholm. Here kan du lese mer om konferanselokalene

Villa JC Stevens

Vår eksklusive konferansevilla JC Stevens er stedet å besøke når dere vil ha et hus helt for dere selv. Her finnes tolv rom med plass til fjorten overnattende gjester, som alle får et unikt innredet rom. Alle rom i villaen er oppkalt etter vinnterbåter i konkurransen Americas Cup. Foruten de luksuriøse hotellrommene er det den generelle innredningen som skiller villaen fra andre hotell og konferansefasiliteter. Her har man konferanse, middag og sosial omgang i et lekkert miljø med godt med plass. Akkurat som å være hjemme hos noen. Her kan du lese mer om Villa JC Stevens.

Kookaburra

Vår sjarmerende bryggerestaurant Kookaburra, som ligger helt nede i vannkanten, kan leies både som festlokale og som konferansefasilitet.

Spa - Bluewater Sports & Health Club

For konferansegjester som bor hos oss søndag - torsdag inngår inngang til vårt spa. For fredag- og lørdagsgjester tilkommer en entreavgift på 189 SEk ekls moms per person. På vårt spa dere nyte varme kilder innen- og utendørs, jacuzzi, wellnesspool og badstuelandskap. Lån av badekåpe og tøfler inngår i entreen. Her kan du lese mer om Bluewater Sports & Health Club.

Aktiviteter

For de som ønsker å utfordre seg selv og hverandre, som vil forsterke samholdet i gruppen eller bare slite ut kroppen, har vi et førtitalls aktiviteter å velge mellom. Noen er rent fysiske, andre setter i gang tankevirksomheten eller setter samarbeidsevnene på prøve. Felles for alle aktivitetene er at de pleier å føre til smittende latter. Her kan du lese mer om alla aktiviteter.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK