Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Sverige

Se alle hotell i Stenungsund, Sverige

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Sverige

Ved porten til Bohuslän, 30 minutter fra Göteborg, finner du Stenungsbaden Yacht Club - et vakkert spa- og konferansehotell. Her opplever du følelsen av Newport og kystromantikk, med vakker utsikt over Hakefjorden.

Stenungsbaden Yacht Club 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Stenungsbaden Yacht Club

Å ha en konferanse på Stenungsbaden Yacht Club innebærer ikke bare moderne og velutstyrte lokaler, men i like stor grad de inspirerende omgivelsene og det enorme aktivitetstilbudet. Det er ikke veggene som setter grensene, men kreativitet og deres ønsker.

Konferanselokaler

Uansett om det er et lite møte med et par personer eller en stor konferanse med hundrevis av deltagere, har vi lokaler som passer for dere. Vi har 9 grupperom og 15 konferanselokaler, der det er plass til 420 personer i det største lokalet M/S Gripsholm. 

Villa J.C Stevens

Vår eksklusive konferansevilla J.C Stevens er stedet å besøke når dere vil ha et hus helt for dere selv. Her finnes tolv rom med plass til fjorten overnattende gjester, som alle får et unikt innredet rom. Alle rom i villaen er oppkalt etter vinnterbåter i konkurransen Americas Cup. Foruten de luksuriøse hotellrommene er det den generelle innredningen som skiller villaen fra andre hotell og konferansefasiliteter. Her har man konferanse, middag og mingling i lekre omgivelser med god plass. 

Kookaburra

Vår sjarmerende bryggerestaurant Kookaburra, som ligger helt nede i vannkanten, kan leies både som festlokale og som konferansefasilitet.

Spa - Bluewater Sports & Health Club

For konferansegjester som bor hos oss søndag - torsdag inngår inngang til vårt spa. For fredag- og lørdagsgjester tilkommer en inngangsavgift. På vårt spa kan dere nyte varme kilder innen- og utendørs, jacuzzi, wellnesspool og badstuelandskap. Lån av håndkle, badekåpe og tøfler er inkludert i inngangen. Inkludert i inngangsprisen er også tilgang til gym og trening. Her kan du lese mer om Bluewater Sports & Health Club.

Aktiviteter

For de som ønsker å utfordre seg selv og hverandre, som vil forsterke samholdet i gruppen eller bare slite ut kroppen, har vi et førtitalls aktiviteter å velge mellom. Noen er rent fysiske, andre setter i gang tankevirksomheten eller setter samarbeidsevnene på prøve. Felles for alle aktivitetene er at de pleier å føre til smittende latter. Her kan du lese mer om alle aktiviteter.

Kapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten til å våre konferanselokaler.

M/S Gripsholm 1, 2 og 3

Totalt 420 personer

M/S Kungsholm 1,2 og 3

Totalt 310 personer

Tre Kronor

80 personer

OS Klass Laser och Finnjolle

80 personer

OS Klass Starbåt

25 personer

Regatta 7

16 personer

Vinga Fyr og Hållö Fyr

12 personer

Bestill konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon: +46 303 72 68 20
E-post: conference@stenungsbaden.se

2.460.213.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.