Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Sverige

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt prisbelønt spa, lokal mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres skibakker, turstier og storslagne utsiktspunkter.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Copperhill Mountain Lodge

Standard to enkeltsenger 2 personer

Dobbeltrom innredet i varm fargeskala, med moderne designklassikere og naturmateriale. Baderommet har varmekabler i gulv og dusj. Noen av rommene har terasse. I disse rommene er det ikke plass til ekstraseng.

  • Standardrom
  • Gratis trådløst internett

Copper suite 5 personer

Våre Copper-suiter er perfekte for familier og venner. Suiten har to separate soverom: Ett med dobbeltseng og ett med køyeseng. Fellesrommet har god plass både i sofagruppen og ved barbordet. I suitens kjøkkenkrok kan dere varme en kopp kakao, eller lage et enkelt mellommåltid. Badet har doble ... dusjer, to håndvasker og varmekabler i gulvet.

Suitene er innredet i varm fargeskala, med moderne designklassikere og naturmalteriale. Det er mulig å sette inn ekstraseng om suiten bookes for 5 personer.
Les mer Lukk

  • Gratis trådløst internett
  • Sovesofa for en person
  • Kjøkken
  • Veggseng
2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK