Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Eksklusive medlemstilbud

Nordic Choice Club gjør ditt hverdagsliv og dine reiser enda enklere.

Nordic Choice Club gjør alt for at du skal få så mange medlemsfordeler som mulig. Derfor samarbeider vi med flere store bedrifter for at du skal få enda mer ut av å være medlem hos oss. Her får du tilbud og ekstra fordeler.

Nyhet! Merida

Fuglesang og bare veier - den isfrie, lyse tiden er endelig i vente. Kanskje du har planer om å møte våren på to hjul og med frisk luft i ansiktet? Nordic Choice Club har inngått et samarbeid med Merida, hvor du som Nordic Choice Club-medlem får ett poeng per krone på kjøp av sykkel og utstyr! Les mer her.

Royal Caribbean

For mange betyr januar og kalde vinterdager å drømme seg bort til sommer og sol. Nå passer det ekstra godt å la drømmen bli virkelig. Nordic Choice Club har inngått samarbeid med cruiseselskapet Royal Caribbean, hvor du som Nordic Choice Club-medlem får hele 15 000 bonuspoeng ved bestilling av cruise! Les mer her.

Finnair Plus

Nordic Choice Club presenterer stolt vår samarbeidspartner Finnair Plus! Bytt dine bonuspoeng hos Finnair Plus til Nordic Choice Club-poeng, eller skaff deg flere poeng hos oss ved å bli medlem i Finnair Plus. Les mer og meld deg inn her

Sector Alarm

I samarbeid med Sector Alarm tilbyr vi nå et godt tilbud til deg som tegner en ny avtale på boligalarm. Er du allerede eksisterende kunde kan du tjene poeng på å handle i Sector Alarm sin nettbutikk. Les mer, og bestill her.

TUI

Nordic Choice Club-medlemmer kan tjene bonuspoeng på pakkereiser med TUI. Tjen bonuspoeng når du bor på våre hotell og benytt dem på en ferie til varmere breddegrader. Som medlem tjener du også bonuspoeng på alle dine fremtidige reiser med TUI. Det er også mulig å benytte dine opptjente poeng på gavekort hos TUI.

Hertz bilutleie

Alltid rabatt og bonuspoeng ved hver leie av bil med Hertz. Som medlem av Nordic Choice Club matcher vi ditt medlemsnivå med tilsvarende hos Hertz så får du enda flere fordeler! 

Avis

Alltid rabatt og bonuspoeng ved hver leie av bil med Avis.

Nordic Choice Club Mastercard

Koble ditt medlemskap til et kredittkort og få poeng på alle dine kjøp.

Dagens Næringsliv 

Som medlem tjener du opptil 12 000 bonuspoeng når du bestiller et abonnement på Dagens Næringsliv.

Aftenposten avis

Som medlem kan du bestille et abonnement på Aftenposten og tjene inntil 10 000 bonuspoeng

Aftenposten magasin 

Du kan bestille et kvalitetsmagasin fra Aftenposten og tjene inntil 3 000 bonuspoeng.

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.