Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

3. Opptjening av bonuspoeng

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2012, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår. Nordic Choice Hotels forbeholder seg, i henhold til bestemmelsene nedenfor, retten til å endre medlemsvilkårene.

3. Opptjening av bonuspoeng

1. Det gis ett bonuspoeng pr. betalte krone for losji inkl. frokost samt for evt. ekstraseng ved opphold på Nordic Choice-hoteller i Norden og Baltikum. Det gis ikke bonuspoeng for opphold på Aronsborg konferenshotell. Ved pakketilbud, spesialpriser m.m. gjelder egne bonuspoengberegninger (se punkt 5 og 6). Det gis heller ikke bonuspoeng på bookede men ikke utnyttede hotellnetter, det vil si "no-show. 

2. Det gis ett bonuspoeng pr. betalte krone på restaurant(kun mat) som er tilknyttet hotellet ved opphold på Clarion Hotel, Quality Hotel, Quality Resort eller Nordic Hotels & Resorts i Norge og Danmark, oppad begrenset til 4.000 bonuspoeng pr. opphold. Med opphold menes det enkelte medlemmets sammenhengende netter ved det aktuelle hotellet.

3. Ved overnatting som betales med bonuspoeng, samt ved "Complimentary"-rom, tildeles ingen poeng.

4. Et medlem kan få 750 bonuspoeng for egen overnatting pr natt på Choice-hoteller utenfor Norden og Baltikum. Det forutsetter at medlemmet selv sender inn en kvitteringskopi fra det aktuelle hotellet til Nordic Choice Kundeservice for registrering. Det beregnes ikke kvalifiserende netter (medlemsnivåøkning) på slike opphold.

5. Det gis ingen samlet/total bonus ved betaling for evenementer/bryllup/middager etc., men det enkelte medlem vil kunne få bonus begrenset til og beregnet ut i fra egen overnatting. Et medlem som overnatter i forbindelse med pakkepriser (konferansepakker, hel- og halvpensjon m.m.) der losjidelen ikke er en egen identifiserbar del av en totalpris, får medlemmet, begrenset til egen overnatting, 750 bonuspoeng pr natt. 

6. Et medlem kan få 500 bonuspoeng pr. natt ved overnatting i forbindelse med rabatterte spesialpriser som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper, crewpriser o.l. (Visse unntak gjelder for enkelte crewavtaler der bonuspoeng ikke gis).

7. Et medlem kan få 10 bonuspoeng pr. betalte euro ved opphold på et SOKOS hotell drevet av finske S-Group (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta).  Bonuspoengopptjening forutsetter at medlemmet selv oppgir sitt medlemsnummer enten ved booking, innsjekk eller utsjekk på hotellet.

8. Det gis ikke bonuspoeng eller beregnes kvalifiserende netter (medlemsnivåøkning) for hotellopphold hos Nordic Choice Hotels og/eller Sokos Hotels, som er bestilt gjennom nettbaserte reisebyråer inkludert, men ikke begrenset til, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com o.l.

9. En medlemsperiode er 12 måneder regnet fra innmeldingsmåneden til medlemmet.

10. Et medlem kan etterregistrere bonuspoeng opptil seks måneder etter dato for oppholdet ved å sende dokumentasjon med navn på hotell og dato for hotelloppholdet til Kundeservice.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK