Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

3. Opptjening av bonuspoeng

3.1. Det gis ett bonuspoeng pr. betalte krone, eller 10 poeng per euro, for losji inkl. frokost samt for evt. ekstraseng ved opphold på Nordic Choice-hoteller i Norden og Baltikum. Det gis ikke bonuspoeng for opphold på Aronsborgs konferansehotell eller Losby Gods. Ved pakketilbud, spesialpriser m.m. gjelder egne bonuspoengberegninger (se punkt 5 og 6). Det gis ikke bonuspoeng på bookede men ikke utnyttede hotellnetter, det vil si no-show.

3.2. Det gis ett bonuspoeng pr. betalte krone på restaurant (kun mat) som er tilknyttet hotellet ved opphold i Norge og Danmark på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller våre frittstående hoteller. Regningen må settes på rommet og betales ved utsjekking, og summen er begrenset til 4 000 bonuspoeng pr. opphold. Med opphold menes det enkelte medlemmets sammenhengende netter ved det aktuelle hotellet. Poeng for restaurantbesøk kan ikke opptjenes på de Collection-hotell som finnes innenfor Clarion Hotel®

3.3. Ved overnatting som betales med bonuspoeng (bonusovernatting), samt ved "Complimentary"-rom, tildeles ingen poeng.

3.4. Et medlem kan få 750 bonuspoeng pr. natt for egen overnatting på Choice-hoteller utenfor Norden og Baltikum. Det forutsetter at medlemmet selv sender inn en kvitteringskopi fra det aktuelle hotellet til Nordic Choice Hotels kundeservice for registrering. Det beregnes ikke kvalifiserende netter (medlemsnivåøkning) på slike opphold.

3.5. Det gis ingen samlet/total bonus ved betaling for evenementer/bryllup/middager etc., men det enkelte medlem vil kunne få bonus begrenset til og beregnet ut i fra egen overnatting. Et medlem som overnatter i forbindelse med pakkepriser (konferansepakker, spapakker, hel- og halvpensjon m.m.) der losjidelen ikke er en egen identifiserbar del av en totalpris, får medlemmet, begrenset til egen overnatting, 1000 bonuspoeng pr. natt.

3.6. Medlemmet får 500 bonuspoeng pr. natt ved overnatting i forbindelse med rabatterte spesialpriser som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper, crewpriser o.l. Denne type overnatting gir 0,5 kvalifiserende netter per natt. Visse unntak gjelder for enkelte crewavtaler der bonuspoeng ikke gis.

3.7. Det gis ikke bonuspoeng eller beregnes kvalifiserende netter for hotellopphold hos Nordic Choice Hotels, som er bestilt gjennom nettbaserte reisebyråer inkludert, men ikke begrenset til, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com o.l.

3.8. En medlemsperiode er 12 måneder regnet fra innmeldingsmåneden til medlemmet.

3.9. Et medlem kan etterregistrere bonuspoeng opptil seks måneder etter dato for oppholdet ved å ved å fylle ut skjema på vår hjemmeside.

2.480.262.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.