Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

4. Opptjening av bonuspoeng

4.1. Det gis ett bonuspoeng pr. betalte krone (lokal valuta), eller 10 poeng per euro, for losji inkl. frokost samt for evt. ekstraseng ved opphold på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum. Det gis ikke bonuspoeng for opphold på Losby Gods. Ved pakketilbud, spesialpriser m.m. gjelder egne bonuspoengberegninger (se punkt 4.5 og 4.6). Det gis ikke bonuspoeng på bookede men ikke utnyttede hotellnetter, det vil si no-show. Det er ikke mulig å kombinere inntjening av partnerpoeng og Nordic Choice Club-poeng ved opphold.

4.2. Ved opphold i Norge og Danmark gis det ett bonuspoeng pr. betalte krone på restaurant (kun mat) som er tilknyttet hotellet på Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller våre frittstående hoteller (ikke PS Hotel). Regningen må settes på rommet og betales ved utsjekking, og summen er begrenset til 4 000 bonuspoeng pr. opphold. Med opphold menes det enkelte medlemmets sammenhengende netter ved det aktuelle hotellet. Poeng for restaurantbesøk kan ikke opptjenes på de Collection-hotell som finnes innenfor Clarion Hotel®

4.3. Ved overnatting som betales med bonuspoeng (bonusovernatting), samt ved "Complimentary"-rom og ved benyttelse av gavekort utstedt for et spesifikt produkt (uten angitt verdi), tildeles ingen poeng.

4.4. Et medlem kan få 750 bonuspoeng pr. natt for egen overnatting på Choice-hoteller utenfor Norden og Baltikum. Det forutsetter at medlemmet selv sender inn en kvitteringskopi fra det aktuelle hotellet til Nordic Choice Hotels kundeservice for registrering.

4.5. Det gis ingen samlet/total bonus ved betaling for evenementer (bryllup/middager etc), men det enkelte medlem vil kunne få bonus begrenset til og beregnet ut i fra egen overnatting. Et medlem som overnatter i forbindelse med pakkepriser (konferansepakker, spapakker, hel- og halvpensjon m.m.) der losjidelen ikke er en egen identifiserbar del av en totalpris, får medlemmet, begrenset til egen overnatting, 1000 bonuspoeng pr. natt.

4.6. Medlemmet får 500 bonuspoeng pr. natt ved overnatting i forbindelse med rabatterte spesialpriser som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper o.l. Visse unntak gjelder.

4.7. Det gis ikke bonuspoeng for hotellopphold hos Nordic Choice Hotels, som er bestilt gjennom nettbaserte reisebyråer inkludert, men ikke begrenset til, Expedia.com, Hotels.com, Booking.com, Orbitz.com, CheapTickets.com, Priceline.com o.l. Det gis heller ikke bonuspoeng for hotellopphold for crewpriser (crew er mannskap, besetning på fly, tog eller båt; arbeidsgjeng).

4.8. Et medlem kan etterregistrere bonuspoeng opptil seks måneder etter dato for oppholdet ved å ved å fylle ut skjema på vår hjemmeside. Etterregistrering av poeng er kun mulig for opphold fra og med den datoen medlemskapet tredde i kraft.

2.564.376.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.