Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Fordeler: PLATINUM

 

7.7.1. Et PLATINUM-medlem får alle fordeler som gjelder for BLUE-, SILVER- og GOLD-nivået.

7.7.2. Restaurantkupong til en verdi av 125 SEK eller 13 EUR, øvrig gjelder vilkår jf. 6.4.5.

7.7.3. Garantert rom (unntak gjelder i enkelte perioder) på destinasjonen hvis du booker senest 24 timer før ankomst via Nordic Choice Hotels Kundeservice og til full pris. Fordelen Garantert rom kan ikke kombineres med avtalepris og andre rabatter. Ved bruk av denne fordel kan Nordic Choice Club ikke garantere oppgradering av romkategorien.

7.7.4. Gratis skjorte- eller blusevask (1 pr. opphold). Legg merke til at innleveringstid varierer fra hotell til hotell.

7.7.5. Garantert oppgradering av romkategori ett nivå, gjelder dersom hotellet har mer enn én romkategori.

7.7.6. Garantert sen utsjekking frem til kl.18.00. Må meddeles resepsjonen før ordinær utsjekkstid.

7.7.7. Har hotellet ledige standard dobbeltrom garanteres det at medlem med medlemsnivå PLATINUM kan benytte bonuspoeng når det passer medlemmet. Dette gjelder bare for medlemmets egen bestilling og kan ikke benyttes av andre. Gjelder ikke ved bruk av 24-/48- timers- garantien og ikke i kombinasjon med fordeler om oppgradering.

7.7.8. Gratis trening på våre hoteller med eget treningsrom, også når medlemmet ikke bor på hotellet. Oppgi ditt medlemsnummer i resepsjonen for å få tilgang til treningsrommet. Det er ikke alle hoteller som tilbyr garderobe og dusjmuligheter i forbindelse med trening.

7.7.9. 30 % ekstra fordelsbonus beregnet på bonusen for rom- og frokostprisen.

2.564.376.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.