Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

5. Medlemsnivåer

5.1. Nordic Choice Club har fire medlemsnivåer: BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM. Medlemsnivået bestemmes av hvor mange kvalifiserende netter det enkelte medlemmet bor i løpet av sin 12 måneders medlemsperiode på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

5.2. En kvalifiserende natt er lik én overnatting som gir bonuspoeng. Rabatterte spesialpriser (som for eksempel, men ikke begrenset til, bussgrupper og crewpriser) tilsvarer 0,5 kvalifiserende natt på Nordic Choice Hotels i Norden og Baltikum.

5.3. Det beregnes ikke kvalifiserende netter for overnatting som betales med bonuspoeng eller for «complimentary»-rom

5.4. Kvalifisering til et høyere medlemsnivå skjer etter følgende bestemmelser:

SILVER – 5 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

GOLD – 30 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

PLATINUM – 60 kvalifiserende netter i én medlemsperiode

5.5. I medlemsperioden har et medlem mulighet til å kvalifisere seg til SILVER, GOLD eller PLATINUM, for BLUE gjelder ingen kvalifikasjonsbestemmelser. Kommer medlemmet opp på et høyere medlemsnivå, beholder medlemmet dette nivået i hele den neste medlemsperioden (nye 12 måneder). Summen av kvalifiserende netter nullstilles når en medlemsperiode er slutt. Dette berører ikke opptjente bonuspoengene for uttak.

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.