Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

4. Uttak av bonuspoeng - satser

4.1. Uttak av bonuspoeng forutsetter medlemskap i Nordic Choice Club og at medlemmet har tilstrekkelig mange gyldige bonuspoeng på bonuspoengkontoen. Bonusovernattingen kan finne sted etter at poengene har gått ut (opptil 11,5 måneder etter), men bonusovernattingen må bookes før bonuspoengene forfaller. For avbooking innen ordinær avbookingsfrist, kan man få tilbakeført de benyttede bonuspoengene, forutsatt at poengene ikke har forfalt. Bestilling av bonusuttak må gjøres via Min Side på www.choice.no eller via Nordic Choice Hotels kundeservice.

4.2. En overnatting betalt med bonuspoeng forutsetter ledig kapasitet på standardrom på hotellet. For det enkelte hotell er det er satt av et begrenset antall rom i denne kategorien. På enkelte hoteller kan også et begrenset antall rom i andre romtyper tilbys for bonusbooking. Selv om alle rom som tilbys som bonusrom er opptatt, kan det likevel være rom ledig på hotellet i andre prisgrupper. Medlemmer oppfordres til å bestille bonusovernatting god tid i forveien.

4.3. "Be my Guest"-gavekort har maksimalt 12 måneders gyldighet og gjelder kun for hoteller innen Nordic Choice Hotels. Gyldigheten er begrenset til bonus poengenes gyldighetsdato. Verdien på gavekortet kan ikke deles opp på flere opphold. Gavekortet må dekke hele kostnaden for rommet og kan ikke brukes kombinert med annen betalingsmåte for delbetaling av rom. Gavekortet kan ikke forlenges eller føres tilbake som bonuspoeng på bonuspoengkontoen.

4.4. I forbindelse med bonusopphold koster ekstraseng 5 000 bonuspoeng. Booking av ekstraseng forutsetter at rommet har kapasitet for dette og at hotellet har ekstrasenger tilgjengelig. Bonusprisen for sprinkelseng varierer mellom hotellene. For å betale for ekstraseng/sprinkelseng med penger i forbindelse med en bonusovernatting, vennligst kontakt hotellet direkte.

4.5. Følgende gjelder for bonusuttak

Bonusrom hos Nordic Choice Hotels

En bonusovernatting gjelder for standardrom med frokost for to personer. Aktuelle bonuspriser og tilgjengelighet på respektive hoteller vises på www.choice.no når man er innlogget på Min Side. Booke bonusnatt blir tilgjengelig på Min Side når et medlem har oppnådd minst 7500 poeng.

Det finnes 7 kategorier for uttak av bonuspoeng:

Kategori 1          7 500 poeng per natt

Kategori 2        10 000 poeng per natt

Kategori 3        15 000 poeng per natt

Kategori 4        20 000 poeng per natt

Kategori 5        25 000 poeng per natt

Kategori 6        30 000 poeng per natt

Kategori 7        40 000 poeng per natt

Nordic Choice Club forbeholder seg retten til å når som helst endre kategorioppdelingen.

Restaurantbesøk på Nordic Choice Hotels

Et medlem kan bruke jevne 10 000 bonuspoeng til en verdi av 300/SEK/NOK/DKK til å betale regningen på restauranter eid av Nordic Choice Hotels. Medlemmet skal meddele dette i resepsjonen på forhånd. Det gis ikke vekslepenger på bonusuttak i restaurant.

Donasjon av bonuspoeng til forskjellige veldedige formål

Et medlem kan donere jevne 10 000 bonuspoeng til en verdi av 300 SEK/NOK/DKK til noen av Nordic Choice Clubs partnere for veldedige formål.

Bonusrom på utvalgte Choice-hoteller i Europa

En bonusovernatting på utvalgte Choice-hoteller i Europa koster fra 10 000 bonuspoeng. Oversikt over hvilke hoteller dette gjelder samt bonuspoengkostnad finnes tilgjengelig på www.choice.no under Nordic Choice Clubs Europa-side. 

Leiebil hos våre partnere

Et medlem kan leie bil hos noen av våre partnere ved å bestille en voucher som kan brukes som betaling for enkelte typer billeie. Voucher kan utstedes fra 25 000 bonuspoeng. Ytterligere detaljer om bestilling av voucher for billeie, tidsrom og vilkår finnes under Nordic Choice Clubs partnersider. 

Gavekort hos Fritidsresor, Star Tour Norge eller Star Tour Danmark

Medlemmer kan, når de har minst 10 000 bonuspoeng, via Min Side på www.choice.no kjøpe gavekort hos ovenstående partner for sine bonuspoeng.

Unntak fra satsene ovenfor kan forekomme i forbindelse med visse perioder og kampanjer.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK