Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

2. Bonuspoeng

Her kan du lese mer om medlemsvilkårene for opptjening av bonuspoeng.

Disse medlemsvilkårene gjelder for alle medlemmer fra og med 16.12.2014, og erstatter fra samme tidspunkt alle tidligere gjeldende vilkår.

1. Bonuspoengene er gyldige i 3 år (36 mnd) fra datoen de ble opptjent. Etter denne tiden vil de automatisk bortfalle, og vil følgelig ikke kunne brukes. Ved bonusuttak brukes de eldste, gyldige bonuspoengene først.

2. Opptjente bonuspoeng og medlemsnummer er personlige og kan ikke kobles sammen med andre medlemmers bonuspoeng og heller ikke omsettes i kontanter.

3. Det er medlemmets egen omsetning i Nordic Choice Club som danner grunnlag for bonuspoengene. Dette betyr at medlemmet vil kunne tjene bonuspoeng for sitt eget hotellopphold, uansett hvem som betaler for overnattingen. Et medlem vil aldri kunne få bonuspoeng for en annen persons eller et annet medlems omsetning. Det gis det bonuspoeng hvis et medlem i forbindelse med sitt opphold bestiller et ekstra rom til familiemedlemmer fra samme husholdning, men en kvalifiserende natt kan kun registreres på medlemskontoen dersom medlemmet selv bor i rommet.

4. Doble bonuspoeng og ekstrabonus gis ut fra grunnbeløpet (bonuspoeng som gis ved overnatting).

2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK