Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Siste nytt fra Nordic Choice Club

Din medlemsinformasjon er alltid tilgjengelig i våre digitale kanaler

Har du for mange kort som tar plass i lommeboken? Nå trenger du ikke lenger å ta vare på medlemskortet ditt når du booker og bor hos Nordic Choice Hotels. Nordic Choice Club har gått bort fra fysiske medlemskort, og legger i stedet enda mer fokus på den digitale gjestereisen.

app

Alt du trenger å vite om medlemskapet ditt finner du i stedet på Min side og i Nordic Choice Hotels-appen. Ved å laste ned appen har du alltid medlemsinformasjonen din tilgjengelig. Nye bookinger gjør du raskt i appen, og der finner du også all informasjon om dine kommende bookinger.

Last ned appen!

Medlemsnummeret ditt finner du også i nyhetsbrevene som du får fra oss.

Også BLUE-medlemmer får 5% rabatt med vår medlemspris!

Nå kan alle medlemmer i Nordic Choice Club, uansett medlemsstatus, booke med medlemspris på choice.no og i appen vår. Uansett om du er BLUE-, SILVER-, GOLD- eller PLATINUM-medlem får du nå gjøre bookingene dine med vår Club Price som gir deg 5% rabatt på ordinær rom- og frokostpris.

Book ditt neste opphold med 5% rabatt her

 

Medlemspris

 
LIFETIME og Upgrade by points

Å toppe medlemsnivåene GOLD og PLATINUM med LIFETIME er vår måte å takke våre aller mest lojale medlemmer på. Og vi gjør det enkelt. Dessuten kan du få høyere medlemsstatus basert på opptjente bonuspoeng!

LIFETIME

Dersom du i løpet av hele din tid som medlem i Nordic Choice Club har opparbeidet deg 500 000 bonuspoeng oppnår du GOLD LIFETIME. Dette betyr at du får beholde alle fordelene som følger et GOLD-medlemskap hele livet, uavhengig av hvor ofte du bor hos oss og hvor mange bonuspoeng du oppnår i fremtiden. Du rykker altså ikke ned til SILVER eller BLUE, uansett.

Om du derimot fortsetter å tjene bonuspoeng slik at du totalt har oppnådd 1 000 000 bonuspoeng fra den dagen du ble medlem, da rykker du opp til selve krona på verket: PLATINUM LIFETIME. Om du oppnår 1 000 000 bonuspoeng og dermed PLATINUM LIFETIME har du klart noe svært få har klart, og du vil aldri kunne nedgraderes til GOLD, SILVER eller BLUE. Derimot får du nyte godt av alle fordelene som inngår i et PLATINUM-medlemskap, resten av ditt liv og så lenge vi holder stand. Vi gleder oss enormt til å forsegle vennskapet!

Om du har GOLD LIFETIME eller PLATINUM LIFETIME og ikke er innehaver av et Nordic Choice Club Mastercard vil du få et bevis i form av medlemskort i posten.

Upgrade by points

Det blir også enklere for deg som ikke bor så ofte hos oss å bli oppgradert. Tidligere har kun antall overnattinger telt for oppgradering av medlemskapet, men dette endrer seg med Upgrade by points. I løpet av en tolvmånedersperiode gjelder dette: 5 netter eller 15 000 bonuspoeng gir SILVER-medlemskap, 30 netter eller 50 000 bonuspoeng gir GOLD-medlemskap og 60 netter eller 100 000 bonuspoeng gir PLATINUM-medlemskap.

2.564.378.001 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.