Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Medlemsnivåer

Uansett om du nettopp har meldt deg inn i Nordic Choice Club eller om du har vært medlem en stund, er det greit å vite hva som skal til for at du når neste medlemsnivå. Her finner du all informasjon om dette!

Slik stiger du i gradene 

Nordic Choice Club har fire medlemsnivåer; BLUE, SILVER, GOLD og PLATINUM.

Medlemsnivået ditt bestemmes av hvor mange kvalifiserende netter eller antall poeng du som medlem tjener i løpet av din medlemsperiode. Medlemsperioden din varer i 12 måneder, og blir regnet fra den første måneden du blir registrert som medlem. Når du oppnår nok bonuspoeng eller nok antall kvalifiserende netter*, rykker du opp til neste medlemsnivå. For eksempel, for å bli SILVER-medlem trenger du enten å ha tjent opp 15 000 bonuspoeng eller 5 kvalifiserende netter i løpet av 12 måneder. Det samme gjelder for å beholde ditt medlemsnivå.

 

Nedenfor kan du se hvor mange bonuspoeng eller netter du trenger for å bli oppgradert:

 

Tjen poeng hos våre samarbeidspartnere

I tillegg til å tjene bonuspoeng på hotellovernattinger, kan du som Nordic Choice Club- medlem også tjene og bruke bonuspoeng hos mange av våre samarbeidspartnere. Derfor kan du som kanskje ikke bor så ofte på hotell, også få muligheten til å bli oppgradert til et høyere nivå.

 

En takk til våre mest lojale medlemmer

For å takke våre aller mest lojale medlemmer har vi toppet medlemsnivåene GOLD og PLATINUM med LIFETIME! Da har du oppnådd noe som ikke alle klarer. Vår takk til deg er du aldri vil bli nedgradert til et lavere medlemsnivå, og kan nyte godt av alle fordelene som inngår i et GOLD- eller PLATINUM-medlemskap, resten av ditt liv.

 

Nedenfor kan du se hvor mange bonuspoeng du må ha tjent gjennom hele ditt medlemskap for å oppnå LIFETIME:

 

*En kvalifiserende natt er en hotellovernatting som gir bonuspoeng. Les mer her.

2.564.378.001 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.