Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Støtt Unicef og Regnskogsfondet

Takk for att du bidrar! Du kan gi bort dine bonuspoeng til Regnskogsfondet eller Unicef.

Gi bort bonuspoeng

Send en mail til kundeservice: choiceclub@choice.no Det er opp til deg hvor mange bonuspoeng du ønsker å gi, men bidragene må gis i hele 10.000 poeng. 10.000 bonuspoeng tilsvarer en verdi på 300 kroner. Velg mellom to prosjekter:  
 

Regnskogsfondet - ”Do not disturb the Rainforest”

Støtten fra Nordic Choice vil gå til Asias største gjenværende regnskoger på øya Ny Guinea, samt sikring av særlige sårbare områder for indianere i Amazonas.

Unicef - Free to grow

Ett av FNs tusenårsmål er at alle barn skal ha en trygg oppvekst. Det slutter vi oss til. Med Free to grow bidrar vi til å gjøre livet litt bedre for barn. Unicef anslår at 132 millioner barn er barnearbeidere, at 1,2 millioner barn utsettes for trafficking hvert år, og at millioner av barn mister barndommen sin som barnesoldater eller gatebarn. Free to grow handler om å gi barn en god barndom fri for vold, overgrep, mishandling og utnytting.  Medarbeiderne i Nordic Choice har selv stemt frem dette initiativet.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK