Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Nordic Choice Club

Vår beste sovekomfort i følge våre medlemmer

Her sover våre medlemmer best. Se listen med de 10 hotellene med best sovekomfort.

10. Clarion Hotel Wisby
Clarion Hotel Wisby er sammensatt av flere historiske bygg som alle har en unik historie å fortelle. Byggene ble opprinnelig brukt som lager i middelalderen og senere som kornlager for skatteinnkrevere.

9. Clarion Collection Hotel Kompaniet, Nyköping
Clarion Collection Hotel Kompaniet ligger like ved den vakre Nyköpingsån. Her bor du på et hotell i Nyköping med hyggelig atmosfære og kuriositeter fra tiden da bygget var en møbelfabrikk. Hver kveld dekkes det til kveldsmat og det byr hotellet på.

Clarion Collection Havnekontoret8. Clarion Collection Hotel Folketeateret, Oslo
Her bor du med moderne komfort i en historisk bygning i Folketeaterpassasjen på Youngstorget i Oslo. Med bare 3 min gange til Oslo S, Flytoget så har du et hotell i Oslo som ligger midt i smørøyet.

7. Clarion Hotel & Congress Trondheim, Trondheim
Hotellet ligger bare få meter fra havnekanten, og som nabo har vi to av Trondheims største attraksjoner: Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock. På Brattørkaia ved Pirterminalen og Tollboden bor du i gangavstand til Trondheim sentrum.

6. Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen
Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger midt på Bryggen i Bergen. Flybussen stopper rett utenfor inngangsdøren. Togstasjonen er 10 minutter unna til fots. Du finner alt du ønsker deg av kultur, historie, restauranter og barer rett utenfor hotellet.
 
5. Clarion Hotel Sign, Stockholm
Et stort spahotell beliggende i sentrum av Stockholm. Dette tidløse mesterverket av et hotell kombinerer det beste av skandinavisk arkitektur og design for å gi inspirasjon til et fornøyelig opphold i Stockholm.

Clarion Hotel Post4. Clarion Hotel Post, Göteborg
Et personlig konferansehotell beliggende i det tradisjonsrike posthuset på Drottningtorget i Göteborg. De nyrestaurerte lokalene og det smakfulle interiøret gjør dette til et hotell langt utover det vanlige.

3. The Thief, Oslo
Her behandler vi rockestjerner som gjester og gjester som rockestjerner. Hotellet ligger på Tjuvholmen, bydelen som en gang var åsted for kriminell og lyssky virksomhet – gjenoppstår nå som Norges kraftsentrum for internasjonal samtidskunst og det gode byliv i sjøkanten. 

2. Clarion Hotel Arlanda Airport, Arlanda
Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser - med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. 

Farris Bad1. Farris Bad, Larvik
Farris Bad er Nordens største spahotell med en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik, kun 1,5 time fra Oslo og 15 minutter fra Torp flyplass Sandefjord. Med én fot på land og én fot i vannet er dette unike og eksklusive spa-hotellet noe helt spesielt.

Kilde: Medlemsundersøkelse gjennomført sommeren 2013

 

2.500.291.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.