Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
  • Clarion Hotel The Edge
    Clarion Hotel The Edge

Konferanse på Nordic Choice Hotels

På Nordic Choice Hotels kan du ha alle slags møter. Fra store kongresser til mindre konferanser og møter. Vi tilbyr en variasjon av konsepter for alle anledninger og behov. Vi hjelper deg hele veien – fra planlegging til gjennomføring.

Søk etter konferansehotell

Våre konferansekonsept

Quality Hotel™

Quality Hotel™

Quality Hotel er klassiske konferansehotell med lokaler i alle størrelser. Her får du tilgang til en sertifisert Meeting Advisor, som finnes tilgjengelig under hele arrangementet. Men det aller viktigste av alt er kanskje at på Quality Hotel inngår alltid popcorn og softis til alle deltagere.

Se våre Quality Hotel™
Clarion Hotel® | Clarion Collection®

Clarion Hotel® | Clarion Collection®

På Clarion Hotel møtes du av liv og røre. Her kan du arrangere både mindre møter og store konferanser i moderne, inspirerende lokaler. Vi brenner for møter og leverer alltid service med høyt engasjement. Skreddersy møtedagen din etter tre ulike nivåer: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Se våre Clarion Hotel® | Clarion Collection®
  • Konferanse Clarion Hotel Konferanse Clarion Hotel

Hva slags møte vil du ha?

Historiske omgivelser

En gammel bank, et ombygd fengsel eller en gammel møbelfabrikk? Her finner du små og unike møterom med spennende historie i veggene.

Opplevelseskonferanse

Kombiner møtet med en skitur og roser i kinnene, spa og behandlinger, eller slående vakker natur – her finnes alle muligheter for et annerledes møte.

Effektive bymøter

Syklubb, bandmøte eller vil du bare komme deg ut fra kontoret? Våre mindre møterom passer for det effektive møtet for deg som vil ha byens tilbud rett utenfor døra.

Spesielle konferanser

Nordic Choice Hotels tilbyr i tillegg til våre kjeder 10 hotell med egne varemerker og identitet. Her kan du arrangere konferanse og møter helt utover det vanlige.

2.460.213.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.