Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Säffle Sverige

0 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Säffle

Er du på jakt etter konferanse- og møtelokaler midt i Säffle? Vi tilbyr flere lokaler i ulik størrelse på konferansehotellet Comfort Hotel® Royal i Olof Trätäljagatan, 500 meter fra Säffle stasjon.

Velkommen til den naturskjønne småbyperlen Säffle i vakre Värmland. Nordic Choice Hotels har lokalene du leter etter! Midt i Säffle sentrum venter Comfort Hotel Royal. Her finner du flere konferanse- og møterom av ulik størrelse som passer mindre eller mellomstore møter, kurs, seminarer, fester og sammenkomster. Etter møtet kan du slappe av i hotellets relaxavdeling som har både basseng og døgnåpent treningsrom. Spis og drikk godt i restauranten og Royal Bar. Og hvorfor ikke avlutte med en test av whisky? I baren venter Sveriges største whiskyutvalg.

Vi tilbyr selvsagt også lokaler til private arrangementer, utstillinger og bryllup. Bestill til årsmøtet, 50-årsfesten eller dåpen!

Visste du at Säffle er Sveriges yngste by? Det var først i 1951 Säffle fikk sin bystatus.  Med sin beliggenhet sør i Värmland er det kort vei både til Dalsland og vestkysten. To mil unna ligger Åmål, og tettstedet Karlstad er ikke mer enn 45 minutter unna. Göteborg når du med en knapt to timers togtur.

I Säffle er vannet hele tiden nærværende, både Byälven og Säffle kanal fra 1837 passerer gjennom byen. Etter møtet kan dere spasere langs vannet, drikke kaffe på en av kaféene eller oppleve naturen på en skogsvandring eller en båttur i Lurö skjærgård. Säffle er også hjemsted for vikingen Olof Trätäljas gravhaug, mange fortidsminner og en unik og godt bevart samling av 50- og 60-tallshus.

 

Les mindre
0 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.366.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.