Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Karlstad Sverige

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Karlstad

Vil du booke møte- eller konferanselokaler i Karlstad? Med tre konferansehoteller i sentrum av Karlstad, kan vi tilby møterom for ulike behov.

Vi har sentralt beliggende lokaler som passer perfekt for både den større konferansen, styremøtet eller kick-offet. Er du på jakt etter et større konferansehotell er Clarion Collection® Hotel Plaza perfekt, mens Clarion Collection® Hotel Bilan og Clarion Collection® Hotel Drott kan tilby møterom for litt mindre selskaper. Våre lokaler fungerer også utmerket hvis du skal arrangere event, fest, bryllupsmiddag eller en utstilling.

Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen under en konferanse, og vi hjelper deg gjerne med å ordne alt fra frokost og kaffe, til festmåltider og sammenkomster. Kontakt respektive hotell for mer informasjon om hva de kan hjelpe til med.

Hvis du har begrenset med tid, befinner våre møterom og konferanselokaler seg midt i sentrum, i behagelig gangavstand til både Karlstad sentralstasjon, shoppingstrøk, severdigheter og restauranter. Skal du ta fly, ligger Karlstad flyplass bare ca. 30 minutter unna våre hoteller med bil.

I Karlstad finnes også mange alternativer til aktiviteter med teamet. Her er det gode muligheter til å gå en golfrunde, eller hvorfor ikke ta en båttur eller padle kajakk på Klarälven eller Vänern, Sveriges største innsjø? For de sportsinteresserte banker Karlstads hjerte dessuten litt ekstra for ishockey og det lokale laget Färjestad BK. Hvis du isteden er ute etter severdigheter, er det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet og havnen du skal holde utkikk etter. Fra havnen går også Båtbussarna som sommerstid tilbyr populære båtturer gjennom den värmländske skjærgården og Karlstad sentrum. Når det begynner å bli tid for kaffepause, kan et besøk på Rosteriet, Löfbergs Lilas egen kafé, være verd et besøk. Hvis vinden kommer fra riktig kant, kan faktisk hele byen lukte kaffe når man maler og røster kaffebønnene i fabrikken.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.