Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Halmstad Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Halmstad

Leter du etter møtelokaler i Halmstad? Vi tilbyr sentrale lokaler som passer mange ulike behov. Med 15 minutters gåtur fra Halmstad sentralstasjon, og 10 minutter i bil fra Halmstad Airport, er det enkelt å komme seg hit.

I det grønne kvarteret midt i mot Norre Katts Park finner du det perfekte møtestedet, midt i Halmstad. Clarion Collection® Hotel Norre Park er et lite og godt likt hotell der tidstypiske detaljer fra starten av 1900-tallet vises i arkitekturen. Her kan dere leie lokaler for styremøter, presentasjoner, mindre konferanser, kickoff og uformelle treff. Mat og drikke serveres til alle dagens måltider samt forfriskninger for å holde på energien på topp under hele møtedagen.

Når dagens møte er over, finnes det mange alternativer for gruppeaktivteter og teambuilding i Halmstad og omegn. Test glassblåsing på Steninge Glashytta, ta med deltakerne på en sykkel- eller ridetur ved Galgberget, snorkeltur i Halland eller hvorfor ikke prøve SUP (stand up paddle boarding) på elven Nissan, som renner gjennom byen?

Fra konferansehotellet er det også kort vei til Halmstads mange bedrifter og institusjoner, som HMS Industrial Networks, Krönleins Bryggeri AB, Tylö AB, Halmstad Högskola, Stadsbiblioteket som rommer Halmstad Kunsthall samt Mjellby Kunstmuseum. Rett ved hotellet er det selvsagt også shoppingmuligheter og restauranter.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.