Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Arvika Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Arvika

Er du på jakt etter møtelokaler i Arvika? Vi har konferansemuligheter midt i byen. Med et par minutters spasertur til Arvika stasjon med tette tog- og bussavganger er det lett å komme seg hit fra Stockholm, Göteborg, Oslo og andre nærliggende steder.

Midt i gågaten i Arvika, på adressen Kyrkogatan 25, finner du Clarion Collection® Hotel Bristol, det perfekte møtestedet for styremøtet, workshopen, seminaret eller kurset. Etter møtet kan du slappe av i hotellets relaxavdeling med badstue, eller kjøre en hard treningsøkt i det døgnåpne treningsrommet. Hotellet hjelper selvsagt til med å imøtekomme dine behov og ønsker, uansett om det handler om en enklere kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Arvikas lange tradisjoner som industriby videreføres i dag blant annet av Volvo Construction Equipment, som er verdensledende på produksjon av hjullastere. Ticksters hovedkontor ligger også i byen.

Beliggende i hjertet av Värmland og omgitt av mange sjøer og vann, er Arvika et perfekt utgangspunkt for å oppdage landskapets kultur og natur. Her har du alle muligheter til å arrangere teambuilding- og gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Ta med deltagerne på padling, sykling eller en vandretur i Glaskogens naturreservat. Området er kjent for sitt rike kulturtilbud med sang, musikk, kunst og håndverk. Fra hotellet har du gangavstand til både Rackstadmuseet og Konsthallen. Om sommeren tilbyr byen et rikt utvalg av konserter og utstillinger.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.