Systemoppdatering

Mandag 30. januar kl. 07 - 08 vil vi gjennomføre en planlagt systemoppdatering. Det innebærer at du ikke kan logge inn på Min Side i dette tidsrommet. Vi beklager for eventuelle ulemper dette medfører.

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Sola Norge

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møte og konferanse ved Sola flyplass

Skal du ha møte, konferanse eller feire private begivenheter i Stavangerregionen? Du finner fem av våre store konferansehotell med lokaler som passer for alle anledninger, i kort avstand til Stavanger lufthavn og de vakre strendene ved Sola.

Om du ønsker kortest mulig vei til flyplassen eller har gjester som skal tidlig avgårde med fly har vi to store konferansehotell like ved flyplassen. Clarion Hotel® Air har en rekke fleksible lokaler i ulike størrelser, og for de virkelig store eventene vil den store bankett- og konferansesalen Air One gjøre underverket. På hotellet kan Kitchen & Table restaurant- og bar friste med herlige smaker og god stemning. Ved pent vær åpnes uteserveringen på den store terrassen, som også kan brukes til private arrangement.

For kurs, konferanser og store event finner du også Quality Airport Hotel™ Stavanger med bare litt over en kilometer til flyplassen. Her venter en stor konferanseavdeling hvor du kan holde alt fra messer og seminarer til middager og bryllup.

Quality Hotel™ Pond ligger ca. ti minutter fra både Stavanger og Sola, i det ekspansive virksomhetsområdet Forus i Sandnes. Her venter et stort konferanseanlegg med møtelokaler, konferanserom og lokaler som passer til private arrangementer så vel som til bedriftens møter og konferanser. Hit er det enklest å ta taxi, eller så går det lokalbusser til Koppholen bussholdeplass, ca. 200 meter fra hotellet.

På Quality Hotel Residence i Sandnes har du både kino og shoppingsenter under samme tak. Selve hotellet har konferanseavdeling med store haller, og som på både Quality Airport Hotel Stavanger og Quality Hotel Pond kan kvelden også her nytes på Brasserie X og Bar X med franskinspirert, nordisk mat og god drikke. Om du vil nærmere Stavanger sentrum ligger Clarion Hotel® Energy på Stavanger Forum ved Madla, med stor konferanseavdeling, gangbro over til DnB Arena og restaurant Kitchen & Table.

 

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.566.101.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.