Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Larvik Norge

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Larvik

I Larvik venter to populære konferansehoteller på deg. Velg mellom opplevelseskonferanse med luksuriøst spa ved stranden på populære Farris Bad, eller klassisk konferanse med god beliggenhet på konferansehotellet Quality Hotel™ Grand Farris.

Farris Bad troner over fjorden med spaopplevelser og en arkitektur utover det vanlige. På dette konferansehotellet finner du Skandinavias største spa-avdeling på hele 2500 kvadratmeter. Det er også det eneste hotellet som er bygget ved en ekte mineralkilde. Her preges konferansen av kilden og vannets kraft, og det finnes et stort antall møterom, både tradisjonelle og unike, for alt fra fest til styremøte.

Med topp beliggenhet midt i byen og som nabo med Larviks togstasjon, venter vårt andre konferansehotell Quality Hotel™ Grand Farris. Her finner du konferanse-, event- og kursmuligheter for store grupper. Hotellets ansatte er også dyktige til å arrangere private fester og bryllup.

Larvik i Vestfold er en vakker kystby som ligger bare 10 mil fra Oslo. Hit kommer du greit på drøyt 1,5 time med tog fra Oslo. Fra Larvik havn går det også ferge til danske Hirtshals.

Den verdensberømte eventyreren Thor Heyerdahl vokste opp i Steingata 7 i Larvik. I sommermånedene kan du besøke barndomshjemmet hans. Gå heller ikke glipp av et besøk på Sjøfartsmuseet, Larvik museum og kulturminnesmerkede Langestrand kirke. Rundt Larvik finner du også en mengde naturopplevelser, som vakre Verdens Ende på øya Tjøme. Her kan du nyte en fantastisk utsikt over Skagerak. Ta med kollegene på en båttur på Farrisvannet eller Larviksfjorden. I denne idylliske kystbyen er vannet hele tiden i umiddelbar nærhet.

 

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.