Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Meet with us

Vilnius Litauen

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser, møter og arrangement i Vilnius

Skal du arrangere en konferanse, et møte eller et privat arrangement i Vilnius? Comfort Hotel® LT ligger sentralt i Litauens hovedstad, Vilnius, med gangavstand til gamlebyen. Hotellet har lokaler for de små møtene eller de litt større konferansene.

Jakter du på lokaler for workshops, seminarer, eller kanskje en to-dagers konferanse? Uansett hva du trenger kan Comfort Hotel LT hjelpe deg. Her ordner hotellet med nødvendig teknisk utstyr, mat og drikke, overnatting om nødvendig, og kaffe står tilgjengelig for alle konferansegjester. På hotellet finnes også en restaurant - Time, som er mye besøkt av lokalbefolkningen. Restauranten passer godt til både lunsj og middag når du er på hotellet.

Vilnius er en vakker by med en lang og spennende historie. Om du tar med konferansedeltakerne på en kirkevandring eller besøker en av byens mange restauranter finnes det mye å oppleve. Ta for eksempel turen til den arkitektoniske perlen Daggryporten, som er en av inngangene til gamlebyen, eller ta turen opp til Øvre Slottsmuseet og nyt utsikten.

For deg som er er shoppinginteressert finnes det et godt utvalg av butikker og shoppingsentre i Vilnius - alt fra de unike og lokale butikkene til store sentre med internasjonalt preg.

Hotellet ligger sentralt i Vilnius sentrum. Fra Vilnius flyplass tar det deg ikke mer enn 15 minutter med bil eller taxi. Fra Nordens hovedsteder flyr de store nordiske flyselskapene flere ganger i uken. Fra hotellet kan du gå til gamlebyen, og alle Vilnius severdigheter.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.