Informasjon om koronavirus

Les om hva vi som hotellkjede gjør i forbindelse med covid-19 og hvilke regler som gjelder for av- og ombookinger her

 
Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Riga Latvia

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møte i Riga

Uansett om du og din bedrift allerede er representert i Riga, eller om dere planlegger en reise hit, kan vi på Nordic Choice Hotels gi dere en rekke grunner til å ha den neste konferansen, kurset, møtet eller kick-offet her i våre sentrale lokaler.

Vi tilbyr et unikt alternativ til deg som leter etter lokaler til konferanse og møter i sentrum av Riga. På vårt hotell Clarion Collection® Hotel Valdemars har du Gamlebyens trivelige restauranter og barer og den berømte gaten Alberta iela rett rundt hjørnet.

Clarion Collection Hotel® Valdemars er et unikt sted for en konferanse eller et møte. Her er bygningens fascinerende 100-årige historie fortsatt levende. Fra å være et elsket familiehus, til et hovedkvarter for KGB-generaler og senere til et ærverdig og personlig hotell. Opplev husets historie og spesielle stemning mens du er vår gjest.

Her finner du flere mindre lokaler som passer perfekt for mindre grupper. Etter møtet kan dere trene i treningsrommet, koble av i hotellets relaxavdeling og spise og drikke godt.

Riga er kjent for sine mange bygninger i jugendstil. Pass på å ta en spasertur og oppdag alle staselige gater og arkitektoniske mesterverk i Latvias hovedstad. Ta med kollegene dine på en shoppingrunde og finn rimelige godbiter i alle butikker. Opplev kultur og kunst på Riga Art Nouveau Museum, lær deg mer om Rigas sterke historie på Okkupasjonsmuseet og rund av dagen på et av Rigas mange spa.

Vårt konferansehotell ligger midt i byen, kun 15 minutter fra Riga International Airport.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

Alt du trenger vite om konferanse

Dine konferanser og møter starter her

Konferanse- og møterom i alle størrelser, med praktiske beliggenheter i hele Norden. Nordic Choice Hotels er alltid et godt valg!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Alt du trenger vite om konferanse
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.388.001 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.