Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Helsinki Finland

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møte i Helsinki

Leter du etter lokaler i Helsinki til neste konferanse, møte eller kick-off? Da har du kommet til riktig sted. I Finlands vakre hovedstad finner du to hoteller, ett ved havnen i den nye bydelen Jäätkasaari, og det andre like ved Helsinki Airport.

Clarion Hotel® Helsinki ligger ved vannet i den sørlige delen av Helsingfors sentrum. Til det store arrangementet har vi Makasiini (Spannmålsmagasinet), vegg i vegg med hotellet. Magasinbygningen i tegl har aner fra 1930-tallet, men er senere ombygd til en moderne event-arena med alle bekvemmeligheter.

Avslutt dagen i sekstende etasje, og sosialiser deg med Helsingfors-beboerne i Sky Room, Helsingfors’ kuleste skybar. Her får dere utsikten over den levende havnen på kjøpet. Eller hold hele møtedagen her oppe – i samme etasje finner du nemlig også to eksklusive møterom.

I spaseravstand fra hotellet ligger mange restauranter og barer. Ta med hele gruppen til en av byens mange karaokebarer, og pass på å få med dere Helsingfors’ natteliv som er kjent for sitt livlige miljø og generøse åpningstider.

Om dine gjester flyr til Helsingfors-Vanda lufthavn eller har kommet dit med tog fra andre deler av Finland, er Clarion Hotel® Helsinki Airport et utmerket alternativ. En to minutters togreise fra flyplassen bringer deg til det ekspansive forretningsområdet Aviapolis og konferansehotellet. Her finner du flere møterom i varierende størrelse, og ellers alle forutsetninger for å få til vellykkede konferanser, bedriftsmøter og eventer. Det tar mindre enn 30 minutter til Helsingfors sentrum og alt en storby har å tilby med det nye lokaltoget. Her kan du lese mer om hva Helsinki byr på som turistby.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

2.564.413.004 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.