Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ta med din firbeinte venn og feir nyttår med oss!

Redd din firbeinte venn fra raketter, larm og leven. Nå kan du booke et dyrevennlig hotellrom for nyttår 2022/2023!

Book et dyrevennlig hotellrom til nyttår 2022/2023!

Å feire nyttår med sin firbeinte venn på hotellene våre – uten bråk fra raketter – har blitt utrolig populært. Nedenfor finner du tilbud og festlige nyttårspakker, sånn at det faktisk kan bli et godt nyttår.

Gardermoen, Oslo, Norge

Comfort Hotel® Runway

Skjem bort hunden din ved å sjekke inn på Comfort Hotel® Runway på nyttårsaften for GoodDog New Year Party!  

Les mer og book ett GoodDog-hunderom her!

Arlanda, Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ta med din kjære hund (eller katt) å sjekk inn på rakettfrie Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal! Vil du feire nyttårsaften med en skikkelig nyttårsmiddag er det ulike alternativer å velge blant, i forskjellige lokaler. Kitchen & Table eller restaurant Runway? Eller kanskje få middagen servert på rommet? Uansett hvordan dere gjør det lover vi dere en (h)underbar nyttårsfest og avslutning på 2022!

For mer informasjon, priser og booking, klikk her.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

På Comfort Hotel® Arlanda Airport kan dere velge mellom standard- eller familierom. Rommene er selvfølgelig helt lydisolerte. Spis en treretters nyttårsmiddag i restauranten (det finnes kun et begrenset antall bord per sitting hvor hunder er velkomne). Baren i lobbyen er åpen hele kvelden og her er din firbente venn også velkommen.

For mer informasjon og booking, se her!

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Ta med din beste venn på et fargerikt og innholdsrik nyttårsfeiring på Quality Hotel™ Arlanda XPO! Selve nyttårsaften tilbyr vi hotellrom for kjæledyr som vil feire nyåret velkommen med familien sin. På kvelden serveres en smakfull nyttårsbuffet hvor du kan ta med kjæledyret ditt, eller ta med maten opp til rommet.

Les mer og book her!

Frösön, Östersund, Sverige

Frösö Park Hotel

Ta dere en lang gåtur i vakker natur, spis godt og unn deg en stund med avslapping i hotellets spa. I det fyrverkerifrie nyttårstilbudet ved Frösö Park Hotel inngår også en magisk nyttårsmiddag for alle tobente. Velg om du vil bo 1 eller 2 netter!

Book nyttårspakke ved Frösö Park Hotel her.

Kastrup, København, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Også i København er det mulig å skjerme seg fra de skremmende rakettene. Clarion Hotel® Copenhagen Airport tilbyr rolige, koselige rom og en restaurant der vi tobeinte (mennesker) kan nyte nyttårsmiddagen. Dessuten ligger Amager strand bare 10 minutter unna hotellet, så start det nye året med en gåtur på stranden med vakker utsikt over havet.

Les mer om nyttår i København, og book her.

Helsingfors flyplass, Finland

GLO Hotel Airport

Er du i Finland over nyttår kan dere sjekke inn og feire nyttåret på moderne GLO Hotel Airport. Nyt bobler på hotellrommet og senk skuldrene med en rakett fri kveld. Dagen etter kan du selvsagt ta for deg av den nydelige hotellfrokosten.

Les mer og book rom her!

Et nyttår uten fyrverkeri

Nyttår skal liksom være årets mest festlige høytid. Med god mat, god drikke og god stemning. Alle er kledd i finstasen og klar for å takke for det gamle, og ønske det nye velkommen. Men på grunn av fyrverkeri har nyttår kanskje blitt en av årets verste kvelder for mange av våre firbeinte venner og deres eiere. Den tid er dog forbi. Vi inviterer nemlig til fyrverkeri fritt nyttår for alle på flere steder i Norden.

Du og din pelskledde venn kan feire nyttår uten å bekymre dere over fyrverkerienes smell og ulyder. Hvordan går det an, spør du? Jo, vi har mange hotell som ligger på områder der det er forbudt å sende raketter, samt rom som er lydisolerende, eksempelvis på våre flyplasshotell. En perfekt plass å feire nyttår uten smell.

Se bilder fra tidligere nyttårsfeiringer hos oss!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.