Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ta med din firbeinte venn og feir nyttår med oss!

Redd din firbeinte venn fra raketter, larm og leven. Nå kan du booke et dyrevennlig hotellrom for nyttår 2020/2021!

Book et dyrevennlig hotellrom til nyttår 2020/2021!

Å feire nyttår med sin firbeinte venn på våre hotell – uten bråk fra raketter – har blitt utrolig populært. Nedenfor finner du tilbud og herlige nyttårspakker fra våre hotell for kommende nyttår.

Stavanger

Clarion Hotel Air

Snart kan du booke og se priser i Stavanger her!

Bare et steinkast fra flyplassen i Stavanger finner du Clarion Hotel Air, som for andre år inviterer fyrverkeriredde kjæledyr til å feire nyttår sammen. På rommet venter ikker bare mat- og vannskål, men også en doggie bag fylt med overraskelser. Du kan nyte en fireretters nyttårsmeny i restauranten Kitchen & Table, eller på rommet ditt. 

Bergen

Clarion Hotel Bergen Airport

Book og se priser på Bergen flyplass her!

Feir nyttår i Bergen på et garantert rakettfritt område, innenfor trelags isolasjonsvinduer. På nyttårsaften tilbyr Clarion Hotel Bergen Airport deg riktig god mat i vår restaurant Kitchen & Table. Til din firbeinte venn, venter det en lekker doggie bag på rommet. 

Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport

Book ditt rom på Clarion Hotel Arlanda Airport her

Nyttårskveldsmat eller nyttårsbuffet, hundeaktiviteter med Svenska brukshundsklubben og hundefotografering!

Quality Hotel Arlanda XPO

Snart kan du booke og se priser på Arlanda her!

Befinner du deg i Stockholmsområdet på nyttår, eller har du lyst? Pakk sakene dine, klær og hundemat og dra til Quality Airport Hotel Arlanda! Her er alle husdyr velkommen. Bestill kveldsmat med litt ekstra luksus, med eller uten vinpakke. Det går til og med an å spise på rommet med din firbeinte venn om du vil det.  

København

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Den 2 mars 2020 kan du booke og se priser på Kastrup/København her!

Opplev en nyttårsfeiring uten stress og smell på Clarion Copenhagen Airport. Her ligger det også en doggie bag med overraskelser på rommet og venter på kjæledyret ditt. Er dere flere, går det an å booke en storslagen nyttårsbuffet. Passende nok, ligger Amager Strand bare 10 minutter fra hotellet, der morgenturen kan tas med vakker utsikt over havet.

Östersund

Frösö Park Hotel

Snart kan du booke og se priser i Östersund her!

Du kommer ikke til å bli skuffet på Frösö Park Hotel i Östersund. Her kan du få en samlet pakke med overnatting, nyttårskveldsmat med bobler, inngang til spa og stor frokostbuffet dagen derpå. Nytt i år er deres eksklusive nyttårsspa! Ring inn det nye året i det varme utendørsbassenget med utsikt over fjell og stjernehimmel. Alle dyr behandles som VIP-gjester og får selvsagt delta på nyttårsmiddagen.

Helsinki

Clarion Hotel Helsinki Aiport - Fullbooket
Ett nyttår uten fyrverkeri

Nyttår er sagt å være årets mest festlige høytid, og visst er det sant! God mat, god drikke og god stemning. Alle er kledd i finstasen og ser frem mot å feire inn det nye året. Men, på grunn av fyrverkeri har nyttår kanskje blitt en av årets verste kvelder for mange av våre firbeinte venner og deres eiere. Men, ikke nå lenger. Nordic Choice Hotels inviterer til fyrverkerifritt nyttår for alle på flere steder i Norden.

Du og din pelskledde venn kan feire nyttår uten å bekymre dere over fyrverkerienes smell og ulyder. Hvordan går det an, spør du? Jo, vi har nemlig mange hotell som ligger på områder der det er forbudt å sende raketter, samt rom som er lydisolerende, eksempelsvis på våre flyplasshotell. En perfekt plass å feire nyttår uten smell.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.399.010 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.