Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ta med din firbeinte venn og feir nyttår med oss!

Redd din firbeinte venn fra raketter, larm og leven. Nå kan du booke et dyrevennlig hotellrom for nyttår 2021/2022!

Book et dyrevennlig hotellrom til nyttår 2021/2022!

Å feire nyttår med sin firbeinte venn på hotellene våre – uten bråk fra raketter – har blitt utrolig populært. Nedenfor finner du tilbud og festlige nyttårspakker, sånn at det faktisk kan bli et godt nyttår.

Bergen

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Gjør stas på hunden din ved å sjekke inn på Clarion Hotel Bergen Airport Terminal på nyttårsaften! Ikke bare er det null støy fra fyrverkeri (området er rakettfritt, og ikke nok med det så er vinduene isolert i tre lag), men det er til og med goodiebag til bestevennen din. Hotellet har nemlig et samarbeid med en lokal dyreklinikk som kommer med pop-up-butikk og goodiebags. 

Hvor mye koster det og hvordan booker du, spør du? 1435 kr er prisen for et hunderom på nyttårsaften. 1. nyttårsdag-frokost inkludert! Send en e-post til cl.bergen.airport@choice.no for å booke rom. 

Arlanda, Stockholm, Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Ta med opptil tre hunder og sjekk inn på fyrverkerifrie Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal! Vil dere feire nyttårsaften med en skikkelig nyttårsmiddag, er det flere alternativer å velge mellom, i flere forskjellige lokaler. 5-retters i Kitchen & Table? 3-retters i restaurant Runway? 3-retters levert til rommet? Eller 3-retters i et lokale der også hunden får være med?

For mer informasjon, priser og booking, klikk her.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

Hos Comfort Hotel Arlanda Airport kan dere velge mellom standard-, superior-, deluxe- og XXL-rom. Alle selvfølgelig helt lydisolert. Spis nyttårsmiddag i restauranten (dessverre ikke tillatt med husdyr her), eller spis middagen på et av bordene i lobbyen, der vennen din også kan være med. Ellers kan du selvfølgelig ta middagen på rommet. I Anorak, sky-baren i 12. etasje, er hunder hjertelig velkomne.

For mer informasjon og booking, følg denne lenken.

Kastrup, København, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Også ved København er det mulig å isolere seg fra de skremmende rakettene. Clarion Hotel Copenhagen Airport byr på stille, deilige rom, og en restaurant der menneskene kan nyte nyttårsmiddagen. Dessuten ligger Amager strand kun 10 minutter unna hotellet, så start det nye året med en gåtur på stranda med vakker utsikt over havet.

Pris? 1795 DKK for 1 person, eller 1895 DKK for 2 personer. Hunden er inkludert i prisen, selvfølgelig. For å booke, send en e-post til reservations.cph@choice.dk

Et nyttår uten fyrverkeri

Nyttår skal liksom være årets mest festlige høytid. Med god mat, god drikke og god stemning. Alle er kledd i finstasen og klar for å takke for det gamle, og ønske det nye velkommen. Men på grunn av fyrverkeri har nyttår kanskje blitt en av årets verste kvelder for mange av våre firbeinte venner og deres eiere. Den tid er dog forbi. Vi inviterer nemlig til fyrverkerifritt nyttår for alle på flere steder i Norden.

Du og din pelskledde venn kan feire nyttår uten å bekymre dere over fyrverkerienes smell og ulyder. Hvordan går det an, spør du? Jo, vi har mange hotell som ligger på områder der det er forbudt å sende raketter, samt rom som er lydisolerende, eksempelsvis på våre flyplasshotell. En perfekt plass å feire nyttår uten smell.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.