MenyLukk
Guider & reisetips

La moppen ligge – feir nyttårsaften på hotell i Oslo

Ikke våkn opp første dag i det nye året til skitne kjeler og tomflasker. Våkn opp i en deilig, myk hotellseng i stedet. Hvilken opplevelse ønsker du?

Fyrverkerier på nyttårsaften med silhuetter
Godt nyttår!

Få romantisk utsikt over fyrverkeriene på THE THIEF

Er det en aften som fortjener gullkant, er det denne. Ta med deg din kjære til THE THIEF for å feire det som har vært og det som kommer. Hvorfor ikke sjekke inn mens det fortsatt er lyst ute, og starte feiringen med spa? Etterpå kan dere gå opp på rommet og putte på finstasen. I restaurant THIEF FOODBAR venter en 5-retters middag.

facade-the-thiefBli møtt av dette synet når dere kommer tilbake fra fyrverkerispeiding

Med hotellets romantiske beliggenhet på Tjuvholmen, rett ved vannet, er det bare å ta på seg varme klær og tusle ut når klokka nærmer seg midnatt. Det skytes opp fyrverkerier fra Tjuvholmen og fra en flåte nedenfor Rådhuset, så ta en romantisk spasertur langs Aker Brygge og se himmelen lyses opp av farger, håp og forventninger for 2020.

Book rom på The THE THIEF her.

Ta familien under armen og dra til Comfort Hotel® Grand Central

Sjekk inn på hotell og sjekk ut av ansvaret. De voksne fortjener en pause fra matlaging og oppvask for å stresse ned og være sammen med familien. Ta toget, trikken eller bussen til Østbanehallen på Oslo S, og sjekk inn på Comfort Hotel® Grand Central. Hotellet har et moderne design i New York-stil. Kult for kidsa og avslappende for foreldrene.

room-bed-comfort-hotel-grand-centralTa på dere penklærne og ta kule bilder til familiealbumet med deres stilige rom som bakgrunn

Når du bor her, har du alt innen rekkevidde. Gå ut i kvelden og finn en restaurant som serverer den maten dere har lyst på. Hvis dere er i nærheten av hotellet når klokka nesten er et nytt år, kan dere løpe om kapp bort til operataket. Der kan dere se fyrverkeriene speile seg i vannet som ligger rett foran dere.

Les mer om Comfort Hotel® Grand Central her.

Slipp rydding dagen derpå – ta med vennegjengen på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Man lar ikke en venn våkne opp 1. januar til et kollektiv fullt av tomflasker og rødvinsflekker. Designhotellet Comfort Hotel® Xpress Youngstorget er det perfekte sted for “verdens beste jenter”, “gutta krutt” og vennegjenger generelt. Sjekk inn klokka 15 og ta en lur i den digge hotellsenga for å lade opp til kveldens party. For en liten slant ekstra kan dere også sove ekstra lenge dagen derpå.

lobby-check-in-comfort-hotel-xpress-youngstorget2Hvem tar første runde?

Etter høneblunden kan dere kjøpe med noe å drikke fra hotellets Barception og gå ned i etasjen under lobbyen. Der er det mulig å spille dart og bordtennis, eller bare henge ut og vente på at tiden er inne for å gå ut og spise. Hotellet ligger rett ved Youngstorget og er omringet av restauranter, barer og klubber, så da sparer du de taxipengene. Bra for lommeboka og bra for miljøet. Ha det gøy!

Book rom på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget her.

Dersom disse forslagene ikke var heeelt det du var ute etter, finner du alle Oslo-hotellene våre her!

Godt nyttår!


Trenger du tips til hvor dere kan spise eller hvor dere kan dra ut?

Avslutt året med en heftig matopplevelse. Sjekk ut tipsene våre om restaraunter i Oslo du ikke kan gå glipp av!

Her finner du en oversikt over Oslos beste barer.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.