Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa+ i Sunne. Vi byr på avslapping, trening, spabehandlinger, god mat & drikke - alt bærer preg av omsorg og ansvar for vår plamet og alle som bor her. Vi er et kontantfritt hotell.

Selma Spa+ 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

I hjertet av Selma Spa ligger vår spaavdeling. Her kan du koble fullstendig av, og nyte våre behandlinger og ritualer. Som gjest hos oss har du fri tilgang til hele spaavdelingen.

Basseng og badstueritualer

Hos oss kan du koble av i varme basseng innendørs. Du har også tilgang til vanlig badstue, dampbadstue, urtebadstue og et kalarium. Tegn gjerne noen av våre badstueritualer, God Morgon Energi eller God Kväll Relax.

Behandlinger

Vi tilbyr en av Nordens største behandlingsmenyer, nærmere 40 forskjellige behandlinger. Våre terapeuter er spesialutdannet innenfor sine respektive områder, noe som garanterer deg som gjest en så effektiv og herlig behandling som overhodet mulig. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å finne en behandling som passer akkurat deg og dine behov.

Dagspa

Selvom du ikke bor på hotellet, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å bruke en dag på Selma Spa. Vi tilbyr fire forskjellige dagpakker fra 595 SEK per person. Kontakt oss for mer informasjon og booking.

Barn på spa

I visse perioder er Selma Spa også et paradis for barnefamilier. I familieperiodene har vi masse aktiviteter som er tilpasset også for barn.

Aldersgrense

Vær vennlig å ta hensyn til at det utenom familieperiodene er 16 års aldresgrense i hele spa- og treningsavdelingen, samt i våre basseng, døgnet rundt.

Åpningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag - lørdag: 07.00 - 21.00
Søndag: 07.00 - 18.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Booke behandling eller dagspa

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på
telefon +46 565 166 10 eller
via reservation@selmaspa.se.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.397.009 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.