Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Sverige

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

For oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell er målet å gi våre gjester en fantastisk opplevelse ved hvert besøk. Velkommen til vår populære restaurant Verandan.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og når du bor hos oss inngår alltid en velfylt frokostbuffet med næringsrike og økologiske alternativ i prisen.

Verandan

I vår restaurant Verandan serveres Skellefteås populære lunsj, og vår nye á la carte med smaker fra alle verdens hjørner, kombinert med lokale delikatesser. Nyt smaken og opplevelsen med vakker utsikt over Skellefteå Stadspark.

Badstue og relaxavdeling

Vi har to relaxrom med en fantastisk utsikt over Stadparken og Skellefteåälven. Book en deilig og avslappende aktivitet sammen med kollegaer og venner. Ta kontak med oss for et tilbud. For hotellets gjester finnes det også mulighet til å benytte hotellets badstue og jacuzzi i hotellets kjelleretasje uten ekstra kostnad.

Gym

På entréplan har vi ett fantastiskt gym med alt fra ulike manualer, to tredemøller, crosstrainer og maskiner. Åpent 24/7 og er inkludert for våre gjester.

Loungen

Vår lounge og lobbybar ønsker både gjester og fastboende deg velkommen! Her kan dere spille shuffleboard, spill, prate om dagens møte eller bare slappe av. I resepsjonen finner du kaffe og annen drikke som passer akkurat deg.

Aqua Spa

I hotellet finner du også våre samarbeidspartnere Aqua Spa - en tett sammensveiset gjeng med mye erfaring. Sammen med dem har vi bygd opp Aqua Spa til å bli et av Sveriges fineste dagspa, der vi satser på service og vil gi det lille ekstra til gjestene våre. Hos oss kan du booke alt fra manikyr og pedikyr til ansiktsbehandlinger og massasje.

Forhåndsbestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbooking i Verandan på telefon +46 910 711 060. 

Frokost

Mandag - søndag: 06.30 - 10.00

Lunsj

Mandag: 11.00 - 13.00
Tirsdag: 11.00 - 13.00
Onsdag: 11.00 - 13.00
Torsdag: 11.00 - 13.00
Fredag: 11.00 - 13.00
Lørdag: -
Søndag: -

Verandan - á la carte

Mandag: 17.00 - 22.00
Tirsdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.409.006 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.