Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Slottsparken har supersentral beliggenhet på Storgaten i Linköping. Her venter 146 moderne hotellrom, treningsrom og takterrasse med boblebad. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romsprisen - hver dag!

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Boblebad + takterrasse = perfect match

Nyt utsikten over Linköping samtidig som du slapper av i hotellets boblebad. Boblebadet kan reserveres på telefon, fra tre uker før ankomst mot en ekstra kostnad. Er du allerede avslappet? Eller har du i stedet behov for å våkne opp eller friske deg opp? Gå ned til treningsrommet og hopp i kuldekulpen vår!

Treningsrom, badstu og kuldekulp

I hotellets treningsrom finner du frivekter, kondisjonsapparater og mye mer. Det finnes ingen unnskyldninger for å hoppe over treningen når du bor hos oss. Etterpå kan du unne deg en stund i badstua og en dypp i vår kuldekulp.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.