Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Funken Lodge Svalbard ,  Norge

Funken Lodge

Svalbard,  Norge

Funken Lodge på Svalbard har gjenåpnet med moderne komfort i historiske omgivelser. Med fantastisk beliggenhet i den arktiske metropolen Longyearbyen, står 88 premium rom og suiter, bar og restaurant klart til å ønske deg velkommen til ditt neste eventyr!

Funken Lodge 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Funktionærmessen Restaurant på Funken Lodge er tilbake i sin prakt og inviterer deg til en kulinarisk opplevelse uten like. Her kan du nyte internasjonale retter og arktiske spesialiteter sammen med et rikt utvalg av god drikke. 

Hvor historie møter innovasjon

Funktionærmessen er Longyearbyens mest historiske spisested, der gruveselskapets funksjonærer i sin tid inntok sine måltider med fantastisk utsikt over byen og fjellene rundt. Etter renovering i 2017 åpnes dørene til kjelleren med ansatte klar til å gi eksepsjonell service og servere kvalitetsråvarer og ingredienser. For kjøttspiseren vil restauranten raskt bli en favoritt, som den eneste i byen som serverer langtidsmørnet biff og for sjømatelskeren er fusjonsmenyen spekket med nydelig sjømat og arktiske spesialiteter. Nyt din nordligste kulinariske opplevelse i Funktionærmessen Restaurant, hvor historie møter innovasjon.

Et rikt utvalg av vin og champagne

Vi kan skilte med et vinkart med over 300 ulike typer, og i kjelleren bugner det av gode årgangsflasker – særlig fra velrennomerte Bordeaux-produsenter. Vi har 15.000 flasker tilgjengelig, og kan friste med over 70 sorter champagne, trolig det bredeste og største utvalget som finnes i Norge. 

Winemaker's Dinner

Flere ganger i året inviterer vi i samareid med kjente og fremtredende vinhus til Winemaker's Dinner på Funktionærmessen Restaurant. Vinleverandørene presenterer spennende viner, mens kjøkkenet serverer utsøkte retter som passer perfekt til vinene. Winemaker's Dinner er populært blant tilreisende og fastboende, og vi anbefaler deg å være raskt ute med å reservere bord for å ikke gå glipp av denne unike opplevelsen. For bordbestilling og  informasjon om neste bordoppdekking, vennligst ta kontakt med resepsjonen eller kontakt oss her

Åpningstider Funktionærmessen Restaurant

Mandag: 18.00 - 23.00
Tirsdag: 18.00 - 23.00
Onsdag: 18.00 - 23.00
Torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag: 18.00 - 23.00
Lørdag: 18.00 - 23.00
Søndag: 18.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.413.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.