Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotellovernatting med billetter til musikal

Her kan du sende oss en forespørsel for å få booket din overnatting med billetter til musikal inkludert.

 • Periode for opphold:

  8. sep 2018 - 28. feb 2019

 • Bookingperiode:

  14. jun 2018 - 28. feb 2019

Priser

Fra NOK 3.750 for 2 personer i dobbeltrom

Et opphold på Clarion Collection® Hotel Folketeateret med billetter til den spektakulære forestillingen Phantom of the Opera!

Folketeateret blir i høst klar til å presentere Phantom of the Opera, og du kan sikre deg hotell med billetter til forestillingen allerede nå. Hos Clarion Collection Hotel byr vi alltid på frokostbuffet, Afternoon Sweets og Tonight's Special - hver dag. Her går du aldri sulten til sengs!

Om forestillingen

The Phantom of the Opera er en fortelling om kunstens inspirasjon og kraft, og om å lengte etter kjærlighet. I handlingens sentrum står det mystiske og ensomme operafantomet på operaen i Paris, og hans besettelse av ballettdanserinnen Christine Daaé. Andrew Lloyd Webbers følelsesladde musikk har gjort at The Phantom Of the Opera i dag er en av verdens mest populære musikaler. Siden urpremieren i London 1986 har den blitt sett av over 140 millioner mennesker i 30 land. Nå er tiden endelig kommet til Norge, og til Oslo sitt svar på Broadway: Folketeateret. Det er på tide at det norske publikummet får nyte The Phantom of the Opera sin dramatiske historie og storhet!

Musikalen fremføres på norsk.

Kilde: Folketeateret.no

Om hotellet

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger under samme tak som selve Folketeateret. Du trenger med andre ord ikke å bekymre deg for garderobeløsning når du skal bevege deg fra hotellrommet til forestilling. Med vår unike innredning vil teaterfølelsen følge deg under hele oppholdet fra innsjekk til utsjekk. Ønsker du å unne deg litt ekstra med 3-retters middag på Grilleriet før forestilling kan vi hjelpe deg med det.

Pris på hotellpakke: fra kr 3.750 per natt for 2 personer i standard dobbeltrom og 2 billetter til musikal.

Stay a little longer?

Pakkeprisen inkluderer billetter til show, men om du ønsker å utvide ditt opphold tilbyr vi 12 % rabatt på tilknytningsdøgn.

Pakken inkluderer

 • Prisvinnende frokostbuffet
 • Afternoon Sweets
 • Tonight's Special
 • Hotellovernatting for 2
 • 2 billetter til musikal (prisnivå 2)
Vilkår og betingelser

Bookingen må forhåndsbetales og kan ikke avbestilles. Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet og ikke i kombinasjon med andre tilbud. Døgnprisen på tilbudet inkluderer billetter til musikal. Ønsker du å bo flere netter uten forestilling kan du ta kontakt med hotellet så hjelper vi deg med bookingen. Vi kan tilby 12 % rabatt på tilknytningsdøgn. Innsjekk fra kl 15.00, tidlig innsjekk kan ikke garanteres.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.