Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Gled noen med et gavekort på Skjærgården

Bildene viser noen av de opplevelsene du kan velge i.

  • Bookingperiode:

    20. feb 2014 - 31. des 2015

Priser

Du velger selv hvilken verdi du handler for.

Året har mange merkedager og nå har du mulighet til å glede noen med et gavekort på en opplevelse på Quality Hotel & Resort Skjærgården.

På Quality Hotel & Resort Skjærgården kan du velge mellom mange ulike opplevelser. Vi har a la carte restaurant, du kan gi bort en overnatting med frokost, vi tilbyr overnatting med halvpensjon, årskort i badeparken for en person eller for en hel familie, en hel dag i badeparken for hele familien, møterom, konsertpakker på sommeren med tilbud på billetter til Wrightegaarden, mm.

Det er du som bestemmer hvilket beløp du setter på gavekortet. Ring oss eller send oss en mail, så finner vi en god løsning som passer for deg. Normalt varer gavekortet 1 år fra utstedelse. Vi sender gavekortet til deg, eller direkte til den du ønsker å glede.

Vilkår og betingelser

Du kjøper et gavekort for en sum penger. Da kan gavekortet brukes som en verdikupong på Quality Hotel & Resort Skjærgården. Gavekortet gjelder kun på dette hotellet. Gavekortet kan brukes i alle avdelinger på hotellet, og gjesten kan selv velge å handel utover gavekortet sin verdi. Da gjør man opp direkte på hotellet.

Send forespørsel

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.411.001 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.