Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Lyst på 5-15 % rabatt på hotellrom – alltid?

Er du ikke medlem i Nordic Choice Club? Meld deg inn nå og nyt alle fordelene nå! Medlemskapet er fullt av gode fordeler, og det koster selvsagt ikke en eneste krone å bli med.

  • Periode for opphold:

    1. jan 2022 - 31. des 2023

  • Bookingperiode:

    1. jan 2022 - 31. des 2023

Bli medlem i Nordic Choice Club - få 5-15 % rabatt på hotellrom

Det finnes flere fordeler for deg som er medlem i Nordic Choice Club og som booker dine hotellopphold på vår web eller app. Du får 5-15 % rabatt på ordinær pris på alle hotellrom, alltid. Det betyr billigere overnattinger, og så klart opptjening av bonuspoeng.

 

Er du ikke medlem i Nordic Choice Club? Meld deg enkelt inn her!

Hva er medlemspris?

Medlemspris er en rabattert pris for alle som er medlem i Nordic Choice Club, og som booker hotell på choice.no eller i appen vår. Rabatten er alltid 5-15 % på ordinær rom- og frokostpris og gjelder på alle våre hotell, hele året.

Hvordan booker jeg med medlemsprisen?

Søk etter destinasjon eller hotell i ruten under
Klikk på «Velg rom» når du har funnet hotellet du vil booke
Logg inn eller bli medlem samtidig som du gjør bookingen
Voilá – nå samler du bonuspoeng og får alltid best pris!

Hvorfor lønner det seg?

Vi vil gjøre det enda mer lønnsomt for deg å være medlem hos oss! Du tjener bonuspoeng på alle bookinger, og du er alltid garantert 5-15 % rabatt på ordinær pris. I tillegg til å samle bonuspoeng på alle hotellbookinger kan du også gjøre det hos våre partnere. Poengene kan du så bruke på gratisnetter, ferier, leiebil og mye mer.

Vil du ha ekstra rabatt?

NYHET fra 2  juli 2018! Som medlem i Nordic Choice Club får du 2 % ekstra rabatt på Web Price Prepaid-prisen her på vår hjemmeside. Se etter Club Price Prepaid når du booker! Betalingen skjer med en gang og kan bookes senest 2 dager før ankomst.

Vilkår og betingelser

Medlemspris kan kun bookes av registrerte Nordic Choice Club-medlemmer. Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter eller med forskuddsbetalt booking. Medlemspris kan bookes gjennom denne kampanjesiden og via choice.no, app, Kundeservice og direkte via hotellet. Bookingen kan endres og avbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdagen for BLUE-medlemmer og frem til kl. 21.00 på ankomstdagen for SILVER, GOLD og PLATINUM-medlemmer. Wifi er inkludert på alle hotell. Frokost er inkludert på alle hotell unntatt Comfort Hotel® Xpress, At Six og Hobo.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.102.004 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.