Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Vinterferie i Bergen

La oss ta vare på dere i vinterferien. Nyt dagen i Bergen by, og slapp av sammen på hotellrommet når dere kommer tilbake. P.S. Hos oss har barna lov til å hoppe i sengen.

  • Periode for opphold:

    20. feb 2017 - 5. mar 2017

  • Bookingperiode:

    31. jan 2017 - 4. mar 2017

Dropp fjellet i år, og ta heller vinterferien i den lille storbyen Bergen. Bor du hos oss får du i tillegg 20 % rabatt på Akvariet hos Bergen. Bare vis romkortet ditt når du kjøper billett.

Tradisjonen tro skal nordmenn flykte til fjells i vinterferien. Men for de som foretrekker mer urbane strøk, er Bergen helt perfekt. Ikke for stor, ikke for liten, men med et hav av muligheter for både liten og stor.

Clarion Hotel Admiral ligger helt ved sjøkanten, med direkte utsikt over mot Bryggen og Fløyen. Da har du også kort avstand til severdigheter som Torget, Bryggen, Fløibanen, Akvariet, Nordnesparken og andre ting i bykjernen. Det er også kort avstand til buss som tar dere til Vannkanten Badeland.

Akvariet i Bergen er en av byens mange store severdigheter, og absolutt verdt et besøk. Hils på karpene, selene, pingvinene og alle de andre dyrene.

På vår restaurant Kitchen & Table Bergen får barna halve porsjoner til halv pris. Da kan de oppleve helt nye smaker, som for eksempel Norwegian Taco Champion, retten som faktisk vant NM i taco i november 2016.

Book rom her, og bli med på en urban vinterferie. Vi lover at barna ikke vil kjede seg.

Inkludert:

  • Frokost
  • Wifi
  • 20 % rabatt på Akvariet
Vilkår og betingelser

Med forbehold om ledig kapasitet på romtyper med plass til ekstraseng.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.566.101.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.