Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Danmark

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Danmark

Quality Hotel Høje Taastrup har 7 konferanselokaler og egen restaurant. Her er det nær vei til både København og noen av Danmarks beste golfbaner. Et utmerket valg, uansett om du reiser i jobben eller med familien. Et hotell fullt av muligheter.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, sies det. Vi på Quality Hotel™ Høje Taastrup er stolte av vår frokostbuffé der vi serverer et stort utvalg av økologiske produkter. Blant annet serveres hjemmebakt brød, stor variasjon av pålegg, frisk frukt og ulike sorter biola og yoghurt. Om sommeren har du mulighet til å nyte frokosten eller en kopp kaffe i vår vakre bakgård.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Vår frokostsal har varierende åpningstider i sommerperioden og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Parkering

Quality Hotel™ Høje Taastrup har en stor parkeringsplass med 90 plasser i tilslutning til hotellet. Her parkerer du for 50 DKK per døgn. Plassene kan ikke forhåndsreserveres. Parkeringen er ubevoktet.

Treningsrom

Her på Quality Hotel™ Høje Taastrup kan du holde deg i form selv om du er langt hjemmefra. Vårt treningslokale har to tredemøller, treningssykkel og crosstrainer.

Åpningstider

Alle dager: 06.00 – 23.00

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesarealer har kostnadsfritt trådløst internett som er tilgjengelig for alle gjester. Ta kontakt med resepsjonen om du trenger hjelp med å logge på.

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta velkomsttilbud på opptil 25 % rabatt

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på nyhetsbrev – få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.564.396.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.