Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel Jazz Borås ,  Sverige

Se alle hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel® Jazz er et moderne byhotell i hjertet av Borås. Shopping og restauranter finner du i gangavstand fra hotellet, og 2 km unna venter Borås Dyrepark. Comfort Hotel Jazz byr dessuten på relaxavdeling, parkering og det populære Brasseriet.

Comfort Hotel Jazz 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Comfort Hotel Jazz

Book din konferanse hos oss! Konferanserommet på Comfort Hotel Jazz egner seg til mindre konferanser, møter, intervjuer, styremøter - eller akkurat hva du vil.

Kapasitet

Comfort Hotel Jazz har to konferanselokaler midt i Borås sentrum med plass til respektive 32 og 10 personer.  

Lokaler

Det ene lokalet ligger i hotellet hovedbygning. Møblert i hestesko får du plass til 16 deltagere, i skoleoppsett 24 deltagere og i kinooppsett 32 deltagere. Det andre lokalet ligger i Bakfickan, ca 100 m fra hovedbygningen og rommer 10 personer i skoleoppsett.

Utstyr

Rommet er utstyrt med trådløs internettilkobling, overhead, whiteboard og flipover. Lokalet i hovedbygningen er også utstyrt med projektor.

Mat og drikke

På restaurant Brasseriet i hovedbygningen kan du og dine konferansekollegaer spise lunsj, eller avslutte møte med en god middag eller et glass vin.

Booking

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og booking
av konferanse på tlf +46 33 45 00 eller send oss en epost på co.jazz@choice.se.

2.460.213.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.